Make-up Artist GR la Cosmetics Beauty Hair 2015

Cand am fost contactata anul trecut si mi s-a propus sa machiez pentru GR la cel mai important targ de frumusete, Cosmetics Beauty Hair, am fost fericita si totodata usor timida. Ei bine, cand am ajuns la Romexpo si am descoperit o super echipa, oameni frumosi - mi-am zis ca am facut cea mai buna alegere.
Am machiat in 2 zile peste 40 persoane si am fost extrem de incantata sa vad cate fete au venit special sa ma cunoasca. A fost una dintre cele mai frumoase experiente.



Am o veste buna pentru voi. Da, ma gasiti si anul acesta la Cosmetics Beauty Hair 2015 (vineri si duminica - 2, respectiv 4 octombrie) unde voi oferi sedinte gratuite de machiaj si vom testa impreuna cele mai noi produse. 
Georgia de la Gia Make-up Blog va fi acolo si va realiza cele mai faine manichiuri.
Stiti cat de bine se pricepe la asta, asa-i? Daca nu o urmariti, ar trebui sa o faceti!



Credeti-ma, anul acesta s-au lansat atat de multe produse interesante pe care trebuie sa le descoperim impreuna. Cateva dintre ele le gasiti mai jos:


 Pudra Golden Rose Longstay Matte - Formula unica cu protectie solara SPF15 confera o excelenta acoperire, creeaza un look natural si asigura timp de 16 ore un aspect de ten impecabil, neted si matasos. Fara parabeni, parfum si ulei. Disponibila in 9 nuante.



Golden Rose Matte Lipstick Crayon - creion de buze mat, hidratant si super rezistent, disponibil in 15 nuante alternative. 



 Baza de machiaj matifianta si baza de machiaj iluminatoare: Golden Rose Make-up Primer Mattifying & Pore Minimising si Make-up Primer Luminous Finish!



Golden Rose Express Dry - lac de unghii cu uscare rapida in 60 secunde


 Golden Rose Eyeshadow Crayon Waterproof si Glitter Eyeshadow Crayon Waterproof!


Golden Rose PRODIGY GEL DUO - Lac de unghii cu aspect de gel PRODIGY. Setul contine 2 produse. Lacul de unghii colorat PRODIGY GEL COLOR creaza aspectul de "unghii cu gel" si confera o stralucire perfecta. Rezista pana la 7 zile si se usuca la lumina naturala, fara a folosi o lampa UV. Se aplica si se indeparteaza usor, cu un dizolvant de unghii normal. Lacul protector PRODIGY GEL TOP COAT sigileaza si in acelasi timp confera luciu si rezistenta.  



Gama de produse Golden Rose pentru demachiere si intretinerea tenului: apa micelara, lapte demachiant, demachiant cu doua faze pentru ochi si buze si lotiune tonica purificatoare.




 Pe scurt, vor fi promotii atractive la produsele Gr , sedinte de machiaj si manichiuri gratuite.

Va asteptam cu drag la standul Golden Rose din Pavilionul C1!







Va astept cu mare drag!!!!!!
Deci, cu cine ma vad acolo?




5 comments

  1. Cristina PuruÈ™niucSeptember 29, 2015 at 1:12 PM

    Ce misto ti-ai facut parul! :D

    ReplyDelete
  2. Super, poate reusesc sa ajung si eu! Pupici

    ReplyDelete
  3. Eu merg sambata...deci o sa ma vad cu Gia! Dar ma tenteaza creionele de ochi si cele de buze! :D

    ReplyDelete
  4. Deci te ratez si anul asta :(,pup spor la treaba <3

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!