#Dichisar de Craciun (targ de cadouri) | 12-13 Dec.

Guess what? Weekend-ul acesta trebuie neapărat să mergeți la targul de cadouri #Dichisar. De ce? Pentru că vor fi prezenți 60 de creatori super-talentați, cu cele mai originale cadouri de Crăciun.

Organizate de cea mai mare comunitate creativă din România, evenimentele din seria #Dichisar by Breslo.ro ne-au obisnuit deja sa ne asteptam doar la ce e mai bun din sfera creativa romaneasca!





Despre Breslo.ro  
Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 130 000 de membri iubitori de creativitate românească, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. In 7 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca al handmade-ului românesc.
 

Despre seria de evenimente Dichisar  
Evenimentele Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro, în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului bucureștean ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați. Evenimentele Dichisar sunt construite în jurul unui număr limitat de expozanți foarte atent selecționați și imbogățite cu acțiuni din sfera urban beauty&lifestyle.

60 de creatori tineri și super-talentați, cu cele mai originale cadouri de Crăciun
Mănuși funky, jucării deștepte, globuri atipice, haine, genți, bijuterii și cosmetice, fiecare selectate cu atenție și lucrate individual de cei mai talentați creatori români. Join Facebook Event pentru a-i descoperi pe toti >> https://www.facebook.com/events/530849593740943







#Dichisar de Crăciun va avea loc în weekend-ul 12-13 Decembrie, 09:00-20:00, în plină febră a cadourilor de Crăciun. In mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Starbucks Unirii).
INTRAREA este GRATUITĂ!
Daca nu ati cumpărat cadouri pentru cei dragi, trebuie neapărat sa faceti o vizită!

Cu sprijinul:

Si suportul media al:

Fashionably blogged by:



With LOve, A!

No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!