Cursuri @ The Nest Project

Saptamana trecuta am fost la THE NEST PROJECT unde am intalnit oameni minunati, extrem de talentati.

'

THE NEST e" un proiect nou de formare in domeniul media in cadrul caruia organizam cursuri si workshop-uri concentrate pe deprinderea regulilor de scriitura pentru diverse medii (presa clasica, blogging, content marketing, storytelling) dar si pe construirea imaginii personale (presentation skills, Makeup, stil vestimentar)"


Simona Calancearedactor-șef Parents și noivremparinti.ro, lucreaza in presa de peste 20 ani. Mai mult decat atat, aceasta a lucrat pentru produse editoriale precum unica, VIVA, avantaje,
Aceasta 
Am fost tare incantata sa o cunosc pentru ca este o femeie inteligenta, energica, care iti transmite doar energie pozitiva. La The NEST, cursul Writing Essentials este sustinut de aceasta.
 Simona va va invata documentati și să scrieți tot felul de materiale jurnalistice, sa construiti un interviu sau sa recunoasteti un subiect de prima pagina. 

Iuliana Alexa,  jurnalist de peste 15 ani, va sustine cursul de Digital Publishing. Aceasta este redactor-sef  la Revista PSYCHOLOGIES.
La cursul acestei o sa invatati  despre cum sa scrieti mai bine pe un blog, cum sa construiti mesaje virale si cum săadeveniti content marketeri eficienti.


Marian Tanase, make-up artist cu o experienta de peste 7 ani, preda cursul de... make-up, desigur.
In ultimii 11 ani a colaborat cu prestigiosi fotografi romani (Marius Baragan, Cosmin Gogu, Alex Galmeanu, Doru Amariucai, Mihai Stetcu, Ciprian Strugariu, Gabriel Hennessey, Oltin Dogaru, Corina Olaru, Alex Conu, Kathrin Weident), branduri cosmetice (Numeric Proof, KIM Brushes, Chanel, Revlon, MAC, MUFE, Paese, Bioderma, Vichy, Ivatherm), publicatii glossy (InStyle, FHM, Cockaigne, Viva, Tabu, Tango, Maxim, The One, Men’s Health, GQ), canale TV, dar si celebritati autohtone si internationale."
Eu il admir tare mult pe Tase, pentru ca este un om extrem de modest, dar un artist desavarsit. Este o placere sa il asculti ore in sir. De ce spun asta? Pentru ca eu am ales sa ii fiu eleva pentru 6 saptamani, timp de 5 ore/zi - de luni pana joi.


Fiecare modul costa 900Euro, iar la finalizarea cursului primiti diploma acreditata.
Mai multe detalii gasiti pe pagina THE NEST PROJECT.


O sa va tin la curent cu experienta mea la T2n2he Nest!







2 comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!