BOCASSY: Cremă de zi lejeră & Cremă de noapte nutritivă

În urmă cu un an, în România s-a lansat brandul Bocassy Paris.  Încă din prima clipă numele mi-a inspirat calitate, lux, iar atunci când am văzut ambalajul produselor m-am convins că este mai mult decât atât. Bocassy este o poveste. Este despre dragoste si pasiune. Este despre frumusețe. Este despre grija față de piele și de mediul înconjurător. Este despre ingrediente naturale."A pornit de la o abordare diferită a îngrijirii pielii şi a vieţii. A pornit de la o gândire diferită, de la o persoană îndrăgostită…nu în laborator. A pornit de la o filozofie diferită, mai degrabă de la un visător decât de la un economist sau chimist. A pornit de la o necesitate diferită de a oferi ce este mai bun şi ce este mai inteligent.
Să creeze o îngrijire de lux a pielii din exterior şi interior, să susţină calitatea şi ecologia şi niciodată să acţioneze împotriva acestora, să rămână în cadrul cunoscutului şi totuşi să atingă şi necunoscutul…asta înseamnă Bocassy. "

Bocassy are o linie formată din 6 produse, iar eu am avut ocazia să testez 2 dintre acestea. Înainte de a împărtăși experiența mea cu aceste produse, vreau să specific faptul că ambalajul m-a fascinat încă din prima clipă. Aceste creme vin în cutiuțe care par a fi din catifea, iar textul scris m-a făcut să le îndrăgesc încă de la început.
Produsele despre care vreau să îți vorbesc astăzi este crema de zi lejeră pentru ten normal/mixt și crema nutritivă de noapte pentru ten uscat.

BOCASSY - Cremă de zi lejeră pentru ten normal/mixtAceasta este o cremă de zi care conține peste 95% ingrediente de origine naturală. Principalele ingrediente sunt: uleiul de măsline, uleiul de germeni de grâu, ceai verde, vitamina B5. Aceasta este o cremă cu o consistență lejeră, motiv pentru care se absoarbe rapid. Are culoarea roz deschis datorită ceaiului verde și se poate folosi ca bază pentru machiaj. Ca să înțelegi mai bine, ceaiul verde ajută la formarea colagenului în ţesutul pielii şi astfel îmbunătăţeşte fermitatea.

Eu am folosit acest produs în fiecare dimineață înainte de aplicarea machiajului. Singurul minus pe care îl are acest produs este lipsa factorului de protecție. Atât! Recomand folosirea unei spatule pentru a scoate produsul din borcan. Dacă ești obișnuită să folosești degetele pentru a scoate produsul, atunci asigură-te că tocmai ți-ai dezinfectat mâinile. Nu uita că produsul se poate contamina foarte ușor.

Prețul unei creme cu o cantitate de 50 ml este de 94 Ron și se găsește în DM, Debenhams.

BOCASSY - Cremă de noapte nutritivă pentru ten uscat
Aceasta este o cremă de noapte antirid care conține 92,5 % ingrediente naturale. Este un produs extrem de util pentru tenurile mature și nu numai. Deși am 23 ani, folosesc această cremă mai ales acum, în perioada rece când tenul are nevoie de mai multă hidratare.
Conține 26 uleiuri și  unturi ceea ce o face foarte grasă.  Toate uleiurile şi unturile sunt de origine naturală şi sunt pline de vitamine, acizi graşi şi alte elemente care sunt necesare pentru revitalizarea şi strălucirea pielii.Printre cele mai importante se numără: uleiul de măsline, uleiul de migdale, uleiul de susan, uleiul de jojoba, untul de shea, vitamina E, vitamina B5, extract de mușețel. 

Așa cum spuneam mai sus, fiind o cremă foarte grasă o aplic seara înainte de culcare, iar dimineața când mă trezesc am un ten de bebeluș. Foarte, foarte fin! Această cremă promite să reducă ridurile fine, insă eu nu mă pot pronunța în acest sens fiindcă tenul meu este încă tânăr.

Prețul unei creme cu o cantitate de 50 ml este de 106 Ron și se găsește în DMDebenhams.


Poate că prețurile ți se par mari, însă având în vedere că aceste produse conțin peste 90% ingrediente naturale eu cred că raportul calitate-preț este unul foarte bun. Pielea noastră merită tot ceea ce este mai bun!


Ai încercat aceste produse? Dacă nu, te tentează? Tu ce folosești pentru hidratarea tenului?


No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!