Campanie: Daruieste momente FAntastice

     Sărbătorile se apropie cu pași repezi! Deja am ajuns aproape de mijlocul lunii noiembrie. Nici nu îmi vine să cred! Când vine vorba despre această perioadă, clar nu îmi place frigul, însă nimic nu se compară cu emoția pe care o am în fiecare an atunci când pregătesc cadouri pentru cei dragi. Vă ziceam eu într-un clip pe youtube că iubesc să fac surprize persoanelor pe care le iubesc și să le aduc un zâmbet pe buze. Și pentru că discutăm despre cadouri, astăzi vreau să vă povestesc despre o campanie tare faină. Dacă mă urmăriți pe instagram, în urmă cu câteva zile v-am povestit și pe #instastories despre aceasta.
     FA te ajută să dăruiești un mesaj special unei persoane FAntastice din viața ta. Campania "Daruiește momente FAntastice" constă  în cumpărarea unui produs sau a unui pachet FA, apoi intră pe site, completează cu datele tale și cu  mesajul pentru persoana dragă. Astfel, spiridușii Moșului vor transmite mesajul fie prin poștă (cu o felicitare scrisă de mână), fie prin e-mail. 


 Așa cum spuneam mai sus, pentru a participa la această campanie promoțională, participanții trebuie să achiziționeze din magazinele participante, în timpul perioadei de desfășurare a campaniei , minim un produs participant sau un pachet cadou Fa (ex. pachetul Fa Luxurious Moments, ce conține deodorant spray Luxurious Moments 150ml și gel de duș Luxurious Moments 250ml) și să păstreze bonul fiscal / factura fiscală primită, astfel încât în cazul contactării acestora ca potențiali câștigători să poată confirma deținerea acestuia / acesteia.

Premiul este unul extrem de tentant. Când spun asta, mă refer produse/servicii în valoare totală de 4500 RON.


Mai multe detalii găsiți pe www.daruiestemomentefantastice.ro 
Sună tentant, nu? Baftă tuturor!
No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!