Părerea mea despre produsele Roge Cavailles

Astăzi vorbesc despre niște produse de la un brand renumit în Franța cu care nu am avut ocazia să iau contact până anul acesta, deși el există pe piață încă din 1855. Este vorba despre ROGÉ CAVAILLÈS.
Marcă istorică a igienei corporale în farmacii și lider recunoscut de peste 90 de ani pentru competență, seriozitate și calitate a produselor de îngrijire dedicate toaletei și pielii delicate și sensibile. Mereu în întâmpinarea așteptărilor consumatorilor, Rogé Cavaillès a știut dintotdeauna să le comunice imaginea sa de marcă puternică și de încredere, preocupată să transmită un nivel de performanță foarte înalt pentru produsele sale.

Nu am mai făcut de mult timp un review aici, pe blog, așa că astăzi vreau să îți povestesc experiența mea cu aceste produse.

 Lapte de corp hidratant spray express 
Cantitate: 200ml
Preț: aproximativ 70 ron

Încep cu acest lapte hidratant sub formă de spray care a fost vedeta verii pentru mine. L-am luat cu mine în concediu și am fost mai mult decât mulțumită.
Așa cum poți vedea, vine într-un recipient tip spray, iar produsul este un lapte sub forma de spumă care se absoarbe rapid în piele. Eu nu suport produsele care lasă pielea lipicioasă, însă acesta s-a dovedit a fi exact pe placul meu. Nu am plecat nici măcar o zi la plajă fără să îl am în geantă și îl aplicam chiar de 2-3 ori/zi. Pielea rămâne extrem de catifelată. Un mare DA pentru acest produs. 


Acest spray ultra-practic eliberează o formulă lejeră și non-grasă care este absorbită instant și permite îmbrăcarea imediat după utilizare. Poate fi utilizat și cu capul în jos, pentru o aplicare mai ușoară pe picioare. Fiind îmbogățit cu agenți surgras și vitamine, acesta hrănește și hidratează pielea, aceasta regăsindu-și confortul și catifelarea într-un singur minut! Are o textură ușoară, neuleioasă și nelipicioasă , fiind potrivit pentru pielea uscată și sensibilă. Are 85% ingrediente active de origine naturală. Nu conține parabeni sau uleiuri minerale. Este hipoalergenic.


Cremă de duș cu unt de migdale și trandafir

Cantitate: 250 ml
Preț: aproximativ 45 ron


Special formulată pentru curățarea pielii uscate și sensibile, această cremă de duș îmbogățită cu unt de migdale hrănește intensiv pielea și o protejează de uscare. Parfumul său delicat, cu extracte naturale de trandafir, combinat cu textura sa de cremă bogată face din baia sau dușul vostru o adevărată plăcere și lasă pielea moale, suplă și catifelată.Cam de când a venit frigul folosesc treaba asta, alternând cu uleiul tot de la Roge Cavailles pe care o să-l prezint mai jos. În perioada asta rece pielea are tendinta de a se usca tot mai mult, iar textura densă pe care o are crema asta de duș îmi dă senzația de hidratare. Și dacă mai pui că e pentru piele sensibilă (eu mereu mă înroșesc toată după duș), miroase senzațional (nu doar pentru 5 minute - chiar persistă mirosul), aproape că-ți vine să îl achiziționezi fără să te gândești prea mult.
Ulei satinat de baie și duș cu ulei de argan și trandafir
Cantitate: 250 ml
Preț: aproximativ 45 ron


Un alt produs pentru pielea sensibilă și uscată este acest ulei satinat de baie și duș cu ulei de argan și trandafir. Miroase demențiaaaaaal și chiar hidratează pielea. Așa cum ziceam mai sus, alternez crema cu uleiul în acest sezon rece. Lui Barbu chiar îi place treaba asta, mai ales că nu prea a folosit ea uleiuri de baie, în general. Lapte de corp hidratant pentru piele uscată


Cantitate: 200 ml
Preț: aproximativ 65 ron
Creație exclusivă a cercetărilor Cavailles, acest lapte hrănitor formulat pentru pielea sensibilă și uscată este îmbogățit cu agenți surgras și vitamine și oferă o dublă acțiune hidratantă:
- protejează pielea de uscare datorită agenților surgras;
- hrănește în profunzime cu ajutorul vitaminelor și mineralelor care stimulează producția agenților hidratanți naturali pentru o acțiune mai intensă și de lungă durată.

Spuneam mai sus că vara am fost fan lapte corp tip spray. Ei bine, în această perioadă rece am tot folosit acest lapte de corp. Față de spray, se absoarbe mai greu (însă nu la fel ca alte creme încercate de mine), dar asta pentru că textura este mai densă și implicit, mai hidratantă.  Pielea nu rămâne lipicioasă, iar asta pentru mine înseamnă foarte mult. 

Prețurile le-am luat de pe Farmacia Tei ( de unde le poți achiziționa online). Deci, le găsiți atât acolo, cât și în alte farmacii. 

Pe scurt, sunt produse cu ingrediente atent alese, potrivite pentru pielea sensibilă și uscată. Am vorbit astăzi despre ele pentru că sunt niște produse care merită să fie lăudate. Raportul calitate-preț este unul bun, deși inițial ai avea impresia că-s destul de piperate prețurile. Ei bine, și calitatea este pe măsură.

Aceasta este părerea mea despre produsele testate.  Sunt tare curioasă dacă ai încercat produsele Roge Cavailles și ce crezi despre acestea. Dacă nu, ești tentat/ă să le încerci?
No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!