S-a deschis primul magazin Bio-Dietetic Dr.Albu Selections®

În urmă cu o săptămână am luat parte la deschiderea primului magazin dedicat în exclusivitate dieteticii și nutriției integrative premium: magazinul Bio-Dietetic Dr. Albu Selections-Jiului 67. 



„Am inaugurat primul complex din Romania care înglobează magazin, depozit bio-dietetic, magazin online, reprezentanță medicală, centru medical precum și unul de pregătire pentru cei interesați de dietetică și nutriția de vârf. Odată cu inaugurarea Magazinului Bio-Dietetic – Dr. Albu Selections Jiului 67 din acest weekend, s-a inaugurat și Centrul de Dietetică, Nutriție Integrativă și Medicină Complementară, care se alipesc elementelor mai vechi. Odată cu deschiderea acestora, ne propunem aducerea dieteticii și nutriției românești la cele mai înalte standarde mondiale. Mai mult, cu această ocazie, am hotărât și înființarea mai multor burse de studiu pentru masteranzii în dietetică și nutriție ai Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca”, afirmă consilierul științific dr. Horațiu Albu, master în biologia moleculară a cancerului.






Chiar dacă pentru mulți hrana reprezintă doar o sursă de plăcere, iar pentru alții, iarăși mulți, doar o sursă de energie care trebuie să fie cât mai ieftină și la îndemână, există tot mai multe persoane care manifestă interes pentru beneficiile sau prejudiciile pe care le aduce alimentația potrivită sau nepotrivită asupra sănătății sau a capacității organismului de a lupta împotriva anumitor boli. În cele mai multe situații, adevărata problemă constă în alegerea celor mai potrivite alimente și în asigurarea necesarului de micronutrienți, uneori chiar pe calea suplimentării nutriționale sau a medicamentelor.


„Trebuie sa ne orientăm către alimente cu densitate micronutrițională mare și diversă și să evitați alimentele extrem de bogate caloric, dar sărace micronutrițional. De multe ori, este necesară chiar utilizarea unor alimente funcționale, unor alimente fortificate cu anumiți micronutrienți sau chiar suplimente nutriționale. În urma unei selecții atente, aceste tipuri de preparate sunt toate prezente la o calitate de top în Magazinul Bio-Dietetic Dr. Albu Selections Jiului 67”, spune specialistul.






A fost un eveniment extrem de drăguț, plin de încărcătură emoțională. Se vede că Dr. Albu pune suflet în ceea ce face și admir din suflet oamenii ca el care întotdeauna vor să evolueze tot mai mult.

Astfel, magazinul Bio-Dietetic Dr.Albu Selections este situat în str.Jiului nr.67. Acolo veți găsi o gamă variată de alimente bio și dietetice, alimente dedicate scopurilor medicale speciale, dar și alimente pentru nutriția ortomoleculară și dermatocosmetice.







No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!