Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri

Nu știu cum sunteți voi, dar eu sunt dornică de a învăța mereu lucruri noi, de a evolua. Astfel, pe 21 iunie voi lua parte la un eveniment foarte fain despre care vreau să vă povestesc și vouă. 
Este vorba despre o conferință care poartă numele de  “Femei de cariera – Despre antreprenoriat și succes în afaceri” ajunsă la cea de-a VIII-a ediție. 

Evenimentul este destinat femeilor interesate de business și antreprenoriat și va avea loc la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti  incepand cu ora 09.30. Această conferință se focusează  pe a oferi informatii utile si relevante femeilor interesate de afaceri, care au un business personal sau ocupa o pozitie de management in cadrul companiei.Prezentările par a fi interesante, astfel încât speakerii vor aborda subiecte precum:

Dana Nae Popa (pastel) – Ce am invățat în cei 12 de ani de antreprenoriat
Raluca Radu (Answear.ro) – 13 Idei din 13 Ani la Granița dintre Intraprenoriat și Antreprenoriat
Radu Ciofu (SEOmark.ro) – Cum identifici cele mai bune oportunități pentru business-ul tău
Roxana Domnica (MORE Networking Networking-ul ca investiție în business

De asemenea, trebuie să știți că în urma acestei conferințe se vor da și diplome/adeverințe de participare în format electronic.
Pretul pentru un bilet la eveniment este 87 de lei in perioada 1-15 iunie sau 117 de lei pentru biletele platite dupa 15 iunie. Mai multe detalii găsiți aici.

Eu aștept cu nerăbdare să iau parte la acest eveniment! 


No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!