Kräuter - Magic Oil & Magic Roll | pentru efecte terapeutice si stare de bine

De când mă știu mă confrunt cu dureri de cap și m-am tot îndopat cu pastile de-a lungul timpului. De asemenea, am folosit fel și fel de uleiuri cu ajutorul cărora mă masam pe tâmple și ceafă pentru a mă relaxa puțin. Era un ulei chinezesc într-o sticlă mică pe care nu-l găseam decât la foarte puține farmacii așa că nu-l luam tot timpul. Am primit de la Life Care două produse care mi-au bucurat sufletul, așa că am decis să vă povestesc și vouă despre ele. 



NOUL Magic Oil Kräuter® este un mix concentrat de peste 30 de uleiuri esentiale din plante medicinale cu efecte terapeutice. Mai exact, o importanță deosebită o au 8 din cele peste 30 de plante medicinale cu efect terapeutic sau BIO: BIO Grâu, BIO Rozmarin, BIO Portocală, BIO Salvie, BIO Aloe Vera, BIO Măsline, BIO Lavandă și BIO Limone, plante ce au efecte miraculoase asupra organismului. Uleiul este recomandat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă. 




Magic Oil Kräuter® poate fi utilizat în caz de:

• dureri de cap - 2 picături (masaj zona tâmplelor)
• dureri reumatice - 3/10 picături (masaj zonă dureroasă)
• revigorarea picioarelor - 10/15 picături (în 3 litri de apă)
• relaxare - 25/30 picături (în cadă)
• împrospătarea aerului din casă - 4/5 picături (în umidificator sau în vasul special pentru purificare)
• probleme respiratorii - 1/2 picături (aplicare externă zona nazală)

Preț: 55 Ron




O altă variantă  a acestui ulei,  este roll-on Kräuter® Magic Roll cu plante BIO, pentru a fi mai ușor de transportat și de aplicat.  Astfel, se poate lua în geantă fără a vă îngrijora că se poate vărsa precum uleiul.

 BENEFICII SI EFECTE

Calmarea rapidă a durerilor din diverse zone, precum zona cervicală, a gâului, încheieturilor, brațelor, genunchilor, gleznelor sau mușchilor. Calmarea iritațiilor pielii, chiar și cele provocate de mușcături de insecte. După masarea ușoară a zonei veți simți o senzație de răcorire și confort.*


MOD DE UTILIZARE

Masați ușor cu Magic Roll Kräuter® cu plante BIO, pentru aproximativ 30-40 de secunde, pe zona de interes (zona cervicală, spate, brațe, picioare, genunchi, articulații sau mușchi). Atentie: produs cosmetic doar pentru uz extern. Nu ingerați. Evitați contactul cu ochii.

Preț roll-on: 27 ron


Produsele se găsesc pe https://www.life-care.com/


Sunt produse pe care fiecare dintre noi ar trebui să le avem în casă. Voi le-ați încercat?



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!