Cate obiecte incap in geanta ta?


     Unul dintre cele mai importante elemente care alcătuiesc o ținută este geanta. Fie că este elegantă, clasică, casual sau sport,  fiecare dintre noi, femeile, avem o geantă în care purtăm fel și fel de obiecte. De obicei, sunt adepta genților casual sau a ghiozdănelelor, pentru că știți foarte bine că nu-s eu vreo elegantă. Ultima obsesie a mea este acest ghiozdănel roșu din piele naturală (îl găsiți pe www.posete-serviete.ro) care se asortează perfect cu noua culoare a părului meu.



Când vine vorba despre o geantă, pentru mine este important să fie încăpătoare. Nu știu cum sunteți voi, dar eu car de toate după mine. Niciodată nu m-am întrebat însă *Câte obiecte încap în geanta mea?* sau, mai degrabă, care sunt obiectele pe care le port tot timpul după mine?



Ei bine, încep eu și continuați voi. Primul lucru care nu-mi lipsește este telefonul. Apoi portofelul care conține buletinul, permisul, bani, carduri și..o tonă de bonuri de la magazine. Și vouă vi se întâmplă să băgați restul cu bon cu tot, nu? Să nu uităm de încărcător și baterie externă. Fără ele, telefonul nu ar funcționa, iar  fără telefon nu exist. Dependență, știu.  Întotdeauna am cel puțin 2 rujuri în geantă și vreo 2 creioane de buze.  De asemenea, tic-tac nu imi lipsește din geantă. Eventual, gume de mestecat. Să nu uităm de pastile. Mereu sunt asigurată în caz de ceva. O să sune ciudat, dar în fiecare geantă pe care o am se găsesc niște cercei.  Să nu uităm de ochelari de soare și servețele nazale. Agenda de care am nevoie mereu  se află de obicei în acest ghiozdănel super încăpător. Când schimb geanta, nu o iau tot timpul cu mine din lipsă de spațiu. 

Cam acestea sunt obiectele pe care eu le car după mine aproape mereu. Ah, și dacă v-a atras atenția ghiozdănelul meu roșu, să știți că este 100% din piele naturală și îl găsiți atât online www.poșete-serviete.ro , cât și în magazinele Andreas& Belmondo (vezi cont instagram aicidin magazinele Liberty Center (etaj 1), Bucur Obor (Raionul Marochinărie), Unirea (etajul 2) și în Victoria (parter). De asemenea, în spatele brand-ului există meșteri români cu atelier propriu în București care pot realiza și produse la comandă. Foarte tare, nu?


                                            Voi ce obiecte cărați în gențile voastre? :)




1 comment

  1. Cam la fel e si geanta mea! :D
    Si mai am in plus o carte, un evantai si o sticluta de apa!

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!