Tu ai ajuns pe plaja Sensiblu?

Nu știu cum ești tu, dar eu sunt foarte energică și dacă stau o zi fără să am activitate, clar mă îmbolnăvesc. Alerg de colo-colo și asta mă ține în formă. Unii ar spune că-s precum argintul viu, dar iubesc asta. Altfel, nu aș mai fi eu.  Asta s-a întâmplat și săptămâna trecută. La invitația echipei Tonic Advertising & Sensiblu am ajuns pe plaja Sensiblu din Mamaia.


Eu până acum, nu am ajuns pe această plaja când am mers în Mamaia, motiv pentru care mă bucur tare mult că am descoperit-o. Știi de ce? Pentru că este exact ceea ce ne dorim noi, pasionatele de frumos (mai exact, de fotografii - de instagram). 

În primul rând, țin să te anunț că plaja este localizată în apropierea Cazinoului și are o capacitate de 400 de locuri/șezlonguri. De asemenea, acolo există și o farmacie Sensiblu. E un lucru fain să ai o farmacie prin zonă.  Spun eu, din proprie experiență. 

În al doilea rând, acolo există un specialist care dă sfaturi privind protecția solară adecvată și nu numai. Ți-am mai povestit eu cât de important este să folosești SPF. Eu am avut arsuri grave în urmă cu mulți ani și nu a fost prea distractiv. Din contră. 



În al treilea rând, pe plaja Sensiblu poți participa la cursuri de yoga și zumba. Dacă ai copilul după tine, nu îți face griji. Cei de la Sensiblu s-au gândit și la acest aspect și au pregătit o zonă special amenajată cu jucării pentru nisip și topogan gonflabil. Deci, te poți relaxa fără grijă.



Lucrul cel mai tare este că există o mulțime de locuri amenajate într-un mod spectaculos unde îți poți face fotografii. Acesta a fost primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns acolo. Poze, poze, poze! Ai văzut deja pe facebook și pe instagram!







Deci, dacă vrei să îți petreci concediul în Mamaia, clar recomand plaja Sensiblu! 




No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!