Serumurile pentru ten de la Biotissima

Astăzi vreau să vă  prezint două produse noi  pe care am început să le testez. Concret, este vorba despre un serum de la Biotissima cu efect de lifting și unul pentru hidratare. Dar până a discuta despre aceste serumuri, întrebarea mea este alta. Voi știți exact ce este un serum, cum și când se aplică?

Serumul reprezintă un tip de produs fluid, cu absorbție rapidă cu o concentrație mare de un ingredient activ specific, incluzand antioxidanți, cum ar fi vitaminele C sau E, acid glicolic, cofeină, furnizând pielii la cel mai inalt nivel beneficiile acestora. De asemenea, majoritatea nu au în compozitie ulei, ci conțin aproximativ 90% apă și astfel, nu lasă o peliculă grasă după aplicare.

Serumurile faciale se folosesc după curățarea tenului, înainte de a aplica orice cremă, fond de ten sau protecție solară. Întotdeauna, atunci cand vine vorba de skincare, aplică mai întai produsele fluide, apoi cele mai dense. Serumul se poate utiliza atât dimineața, cât și seara, înainte de culcare, noaptea având gradul cel mai înalt de eficacitate, datorită abilității celulelor de a se reface în această perioadă a zilei. De asemenea, nu trebuie sa aplici o cantitate mare, o aplicare cât un bob de mazare ar trebui să fie suficientă pentru întreaga față.
Acum revenind la serumurile de la Biotissima, vreau să vă împărtășesc prima mea impresie.






Biotissima Face Serum cu Pentavitin® 



– Hidratare în profunzime

– Menține umiditatea din piele
– Ingredient premiat international
– Structură identică cu a pielii
– Ingredient pe bază de grâu pur
Cantitate neta: 30 ml
Biotissima Face Serum , contine Pentavitin®, un ingredient 100% natural, creat din plante, ce asigura o hidratare imediata si in profunzime a pielii, generand un rezervor de hidratare pentru ten, ce dureaza pana la 72 de ore! Continand grau pur si o proportie speciala de carbohidrati, este practic cel mai de durata hidratant al pielii existent la ora actuala!

Serul pentru fata contine Pentavitin®, in combinatie cu Matrixyl® synthe’6®, cel mai nou ingredient in materie de reducere a ridurilor si uniformizarea nuantei tenului. Formula produsului contine si Lipactive Inca Inchi, un ulei vegetal bogat in Omega 3, 6 si 9. Rezultatul final este un ten mai tanar, prin reducerea ridurilor, o piele mai fina, intinerita si nuanata uniform.
Mod de utilizare: Se aplica cateva picaturi de Biotissima Face Serum pe tenul curat. Se tamponeaza usor pana ce produsul intra complet in piele
Ingrediente si informatii nutritionale: Aqua, Saccharide Isomerate, Propanediol, Methyl Gluceth 20, Palmitoyl Tripeptide-38, Glycerin, PEG-32, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Allantoin, Glyceryl Caprylate, Squalane, Tocopheryl Acetate, Caprylic\Capric Triglyceride, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Stearate, Carbomer, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Parfum, Benzyl Benzoate, Limonene, Hexyl Cinnamal.
Primul lucru pe care l-am observat la acest serum este parfumul care-i destul puternic. Ca și cantitate, 1-2 pompițe sunt de ajuns pentru întreaga față. Se absoarbe rapid în piele și nu lasă o peliculă lipicioasă. 

PREȚ - 68.99 Ron
Biotissima® Lifting Eye Serum cu Neodermyl


- Stimulează producția de colagen
- Stimulează producția de elastină
- Efect similar injecției cu colagen
- Ingredient premiat international
- Sursă de bio energie pură

PREZENTARE 

Biotissima® Lifting Serum cu Neodermyl®, o descoperire spectaculoasa, o sursa de bio-energie pura ce reactiveaza natural productia de colagen si elastina.
Este echivalentul neinjectabil al colagenului si elastinei, fiind premiat cu “Gold winner”, pentru cel mai bun ingredient, premiu acordat in 2013 de catre In-Cosmetic, cea mai mare platforma la nivel mondial pentru ingrediente dedicate ingrijirii personale.
Practic, Neodermyl® produce tenului, prin stimularea naturala a cresterii productiei de colagen a celulelor, rezultatele echivalente unei injectii cu colagen.

BENEFICII SI EFECTE

Contine cele mai inovative ingrediente active: Easyliance si Neodermyl®.

Formula produsului contine si Lipactive Inca Inchi, un ulei vegetal bogat in Omega 3, 6 sii 9. Rezultatul final este un ten mai tanar, prin reducerea ridurilor, o piele mai fina si intinerita.

MOD DE UTILIZARE - Dupa procesul de curatare se aplica cateva picaturi in zona din jurul ochilor. Tamponati usor pana ce produsul intra complet in piele.

INGREDIENTE - Aqua, Hydrolyzed Rhizobian Gum, Acacia Senegal Gum, Propanediol, Methyl Gluceth 20, Glycerin, PEG 32, Methyl Glucoside Phosphate Proline Lysine Copper Complex, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Squalane, Caprylic\Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Caprylate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Triethanolamine, Carbomer, Chlorophenesin, Sodium Benzoate, Parfum, Benzyl Benzoate, Limonene, Hexyl Cinnamal.

PREȚ - 64.99 Ron

Și acest produs are un miros plăcut extrem de puternic. Se absoarbe rapid în piele. Am început să îl testez pe tenul mamei pentru a vedea exact efectul pe care îl are după folosirea unei perioade mai îndelungată de timp. Voi reveni cu un review separat ulterior în care vă voi povesti exact dacă ridurile din jurul ochilor s-au mai diminuat.


Dacă vreți să achiziționați serumurile de la Biotissima, le găsiți în magazinul online LIFE CARE.

                                                   Voi ce serumuri folosiți pentru ten?

No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!