L’Occitane lansează Best of Trees

Săptămâna trecută am luat parte la lansarea unei campanii foarte faine. L’Occitane, unul dintre cele mai iubite branduri de cosmetice din ingrediente naturale, s-a alăturat proiectului PUR, cu scopul de a ajuta la regenerarea ecosistemelor și, totodată, de a proteja natura sălbatică. Ce înseamnă asta? Ei bine, L’Occitane lansează Best of Trees și oferă un cadou naturii prin plantarea unui copac la fiecare pachet cadou cumpărat.





Partea bună este că oricine se poate alătura programului. Astfel, prin achiziționarea unui pachet cadou Best of Trees, dăruiește un cadou naturii – un copac va fi plantat într-o zonă forestieră din Transilvania. Setul cadou conține o cremă de mâini cu unt de Shea 150 ml și ulei de duș cu migdale 250 ml, adică cele mai populare și iubite produse de la L’Occitane.




Mie mi se pare o inițiativă lăudabilă și apreciez din suflet aceste mișcări ale brandurilor. Eu zic că fiecare dintre noi putem face ceva pentru planeta asta, așa că acesta poate fi un prim pas. 

Mai jos aveți vlog pentru a vedea cum a fost la acest eveniment. Dacă vă place activitatea mea, nu uitați să vă abonați. Mulțumesc anticipat!







No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!