Top 3 Creme de fata hidratante

     Hidratarea este un pas esential atunci cand vorbim despre ingrijirea tenului. Când spun hidratare, mă refer atât la consumul de lichide, pentru că apa pe care o bem ajută enorm atunci când discutăm despre aspectul pielii, dar și la hidratarea pe care o realizăm cu ajutorul cremelor. Astfel, astăzi vreau să vă arăt câteva creme hidratante folosite de mine, bine formulate, care oferă o hidratare optimă tenului.


Dacă aveți pielea uscată, vă recomand din suflet această cremă. Are o formulă curată (fără uleiuri și parfum), ba mai mult de atât, conține acid hialuronic care hidratează în profunzime și ceramide esențiale care regenerează bariera cutanată. Imi place foarte mult pentru că are o textură lejeră care se absoarbe rapid, fără a lăsa o peliculă grasă. Mie îmi place să folosesc această cremă in zona de sub ochi pentru o hidratare profundă.


2. Loțiune hidratantă pentru corp și față Cerave

Dacă ai pielea normală sau mixtă, poți apela la aceaastă loțiune pentru a o aplica ca și cremă de față. Conține atât acid hialuronic, cât și ceramide, însă față de crema de mai sus, fiind o loțiune are o textură mai light care o face să fie potrivită și pentru un ten ce poate produce sebum. Seara aplic crema de mai sus pentru că în sezonul rece tenul meu are tendința de a fi ușor deshidratat, însă ziua folosesc această loțiune pentru că eu am tenul mixt.


3. Cremă hidratantă Embryolisse

Această cremă face parte din kitul meu de make-up artist. Este absolut minunată folosită nu numai pentru a hidrata tenul, ci și ca bază de machiaj. Conține acid hialuronic și proteine de grâu (care rețin hidratarea), ulei de migdale dulci și ceară de albine care au rolul de a repara bariera protectoare. Are în compoziție și vitamina A, E și F care au rolul de a facilita reînnoirea celulară.

Acestea sunt în momentul de față produsele mele preferate atunci când vine vorba despre hidratare. Voi ce folosiți pentru a vă menține pielea hidratată?

No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!