TOP 5 produse de machiaj drugstore

După cum bine știți, nu doar produsele scumpe de make-up pot oferi calitate, ci sunt și multe produse mass-market care au formule foarte bune, pe care le poți compara de multe ori cu cele ale brandurilor high-end. Astăzi vă voi prezenta 5 produse de machiaj drugstore pe care eu le-am folosit și care mi-au plăcut extrem de mult.


1. Kitul de sprâncene Oriflame

Probabil  nu vă este străin acest produs. Majoritatea dintre noi am folosit cel puțin o dată un produs Oriflame și cu siguranță acest kit pentru sprâncene este unul dintre cele mai vândute produse. Fardurile sunt pudrate și se aplică ușor, oferind un rezultat natural. Me gusta!


2. Oriflame The One Wonder Lash Mascara 5 in 1


Un alt produs foarte bun de la Oriflame este această mascara rezistentă la apă. Oferă volum, mai ales dacă este aplicat în două straturi, iar aplicatorul este conceput astfel încât să se poată aplica mascara atât pe gene superioare, dar și pe cele inferioare cu partea care are peri mai scurti. 

3. Gel pentru sprâncene transparent NYX Control Freak 

Dacă sunteți în căutarea unei mascara transparentă pentru sprâncene, vă recomand acest produs de la Nyx. Raportul calitate-preț este extrem de bun. Așează sprâncenele într-un mod extrem de natural și nu lasă un aspect încărcat!


4. Corector lichid Maybelline Anti AGe Eraser


Concealerul Instant Anti Age Eraser de la Maybelline este unul dintre cele mai bune produse de camuflaj folosite de mine vreodată. Are o consistență ușoară care nu încarcă. Luminează foarte frumos zona de sub ochi și dă o senzație de prospețime tenului. Recomand a se folosi în cantitate mică, apoi dacă mai este nevoie să se aplice încă o dată. Îl recomand din toată inima! 

5. Maybelline Tattoo Brow 24H MicroPen Tint

Dacă sprâncenele sunt subțiri și rare, acest produs de la Maybelline te ajută să creezi niște sprâncene dese, parcă abia micropigmentate. Aplicarea este extrem de rapidă, așa că dacă nu aveți experiență cu astfel de creioane, nu vă faceți probleme. Trasarea firelor se realizează extrem de ușor (începând de la bază). Este un produs care rezistă foarte bine pe parcursul zilei.



Acestea sunt produsele folosite de mine în  ultima perioadă, produse care mi-au plăcut extrem de mult și pe care mi-am dorit să le împărtășesc cu voi! Voi ce produse drugstore v-au impresionat într-un mod plăcut?



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!