Cumpărături online în vremea pandemiei

A trecut mai bine de-o lună de când stau în izolare și trebuie să recunosc că am avut o perioadă în care m-a cuprins anxietatea, apoi ușor-ușor m-am liniștit. E greu pentru o persoană activă, care zi de zi stă pe drumuri, aleargă de colo-colo cu proiecte, shootinguri, evenimente, iar deodată să se oprească timpul în loc și să stea..în casă. Pur și simplu. 


Am reușit să mă organizez foarte bine, spre uimirea mea. Majoritatea lucrurilor pe care mi le-am dorit, le-am achiziționat online și am evitat pe cât posibil să ies din casă. Și asta vă recomand și vouă., ca să nu vă mai faceți griji că nu le veți găsi pe rafturile magazinelor. Vă faceți o listă cu ce vă doriți și comandați majoritatea produselor de pe un anumit magazin online. De exemplu, eu mi-am luat produsele de igienă personală care lipseau cu desăvârșire din supermarket precum geluri de duș, săpun lichid etc. Pentru că, așa cum știm, este foarte important să respectăm acele câteva reguli de igienă personală pentru a preveni infectarea. Dar ca să revenim la ale noastre și să ieșim puțin din această stare, vreau să vă prezint un mic haul de-al lui Barbu pe timpul pandemiei.





Așa cum spuneam mai sus, unul dintre produsele pe care le achiziționez online în aceasă perioadă este săpunul lichid. Am ales să îl iau pe aceasta, fiindcă are o textură hidratantă datorită uleiurilor pe care le are în compoziție. Îmi plac săpunurile hidratante, pentru că în această perioadă pielea mâinilor are de suferit din cauza alcoolului pe care produsele de dezinfectare îl au în compoziție. 





Mi-am luat acest gel de duș de la Dove pe care îl folosesc de ani de zile și care îmi place tare mult datorită hidratării pe care o oferă. :)




În perioada aceasta pun foarte mult accent pe skincare și mă bucur că nu mai folosesc atât de mult machiaj. Astfel, unul dintre produsele mele preferate este acest gel de curățare de la Cerave care este absolut minunat. Este extrem de bine formulat. Conține ceramide, acid hialuronic și niacinamide. Îl recomand din tot sufletul! 



Mi-am achiziționat această cremă (DIN NOU) pe care o folosesc seara. Este pentru ten uscat, iar eu deși am un ten mixt, îmi place la nebunie să o folosesc în perioada rece. Îmi oferă hidratarea de care am nevoie fără să îmi lase tenul încărcat, gras. E de asemenea, foarte bine formulată. Conține ceramide și acid hialuronic. Iubesc la nebunie produsul acesta și pot spune cu mâna pe inimă că face toți banii. 



Cam așa arată un mini haul în timpul pandemiei. Am lăsat-o mai ușor cu produsele cosmetice și mă axez mai mult pe ce folosesc în această perioadă - produse de îngrijire și igienă.


Voi cum faceți față izolării? Obișnuiți să faceți cumpărăturile online sau nu?


No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!