Parerea mea despre produsele CeraVe

Ca și make-up artist, probabil v-ați gândi că totul în mintea mea se rezumă la produse de machiaj. Ei bine, mai important decât machiajul este îngrijirea pielii. De ce? Pentru că, orice machiaj se așează mult mai bine pe un ten îngrijit. Astfel, în articolul de astazi vreau sa va prezint produsele unui brand care au la începutul anului în rutina mea de îngrijire. Este vorba despre CERAVE.



DESCRIERE OFICIALA

De peste un deceniu, brandul CeraVe este lider în domeniul îngrijirii pielii, în Statele Unite. Compania dezvoltă, în colaborare cu medicii dermatologi, produse care completează, optimizează și regenerează funcția de barieră naturală a pieliiCheia succesului dermato-cosmeticelor CeraVe constă în compoziția unică, cu un complex de 3 ceramide naturale. Ceramidele sunt lipide care refac bariera naturală a pielii, asigurându-i o hidratare durabilă. Pielea uscată și sensibilă necesită un aport de ceramide crescut. Cosmeticele CeraVe cu tehnologia MVE® eliberează ceramidele treptat, pentru a asigura eficiența continuă a produselor, pe tot parcursul zilei. Toate produsele CeraVe sunt foarte neagresive, non-comedogenice, neparfumate și cu o compoziție simplă. În afară de ceramide, cosmeticele CeraVe mai conțin substanțe active precum acidul hialuronic, glicerina sau colesterolul. 


Experiența mea cu aceste produse a început în ianuarie. Am comandat pentru mama care are un ten matur, uscat, crema pentru ten foarte uscat, iar pentru mine loțiunea de corp, pe care urma să o folosesc și pe față. De ce? Ei bine, pentru că are o formulă potrivită tenului mixt, iar lista de ingrediente îmi permite să folosesc acest produs pentru ten. Dar să le luăm pe rând.







Dacă aveți tenul uscat, vă recomand din suflet acest produs. Așa cum am zis mai sus, am cumpărat această cremă pentru mama mea care are ten matur, uscat si sensibil. Se absoarbe rapid lăsând pielea extrem de catifelată. Lasă efectiv pielea ca de bebeluș. Formula este curată, fără alcool și parfum, ba mai mult de atât, conține ceramide și acid hialuronic. In perioada rece am folosit si eu constant acest produs, pentru ca îmi simțeam tenul deshidratat. Deși am tenul mixt, nu am simțit că îmi incarcă fața sau că lasă un film gras la suprafața pielii. Dimineața, fața este luminoasă și hidratată. 
Vă spun că am văzut efecte vizibile și în cazul mamei. Noi folosim crema și pentru zona de sub ochi, iar ridurile mamei s-au netezit. De asemenea, pe mine mă ajută în perioada pandemiei pentru hidratarea mâinilor.  Recomand cu mare drag!





Această loțiune are o formulă ușoară, se absoarbe rapid și se poate folosi atât pentru corp, cât și pentru față. Dacă aveți un ten normal sau mixt, o puteți folosi fără probleme. Asfel, sunteți sigure că oferiți pielii ingredientele de care are nevoie pentru o hidratare intensă. Ca și crema de mai sus, această loțiune favorizează refacerea barierei protectoare a pielii. O recomand din inimă!






Am ajuns și la produsul meu preferat de curățare. Iubesc cleanserul acesta! Este sub formă de gel spumant care elimină excesul de sebum și impuritățile fără a afecta bariera protectoare a pielii, fără a-i perturba pH-ul. Conține ceramide, niacinamide și acid hialuronic. Astfel, acest produs nu doar curăță tenul, ci poate îmbunătăți aspectul pielii, reducând aspectul porilor dilatați și liniile fine ale pielii. NU conține parfum și alcool. Recomand cu drag pentru tenul normal, mixt și gras!


Produsele CERAVE sunt dermato-cosmetice, astfel formulele sunt create de medici dermatologi!Voi le-ați încercat?


No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!