Idei cadouri de Craciun pentru EA

 Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar eu vă vin în ajutor ca în fiecare an. In acest articol găsiți idei de cadouri pentru ea, pentru femeile speciale din viata voastră. In general, majoritatea prietenilor mei îmi cer părerea atunci când vor să cumpere cadouri de Crăciun pentru soția, sora sau mama lor, iar pentru ca acum încă sunt reduceri de Black Friday m-am gândit ca poate vreți să profitați si să vă luați de-o grijă. Astfel, vă prezint câteva produse de care sunt absolut convinsă că femeile din viața voastră se vor bucura.

Orice femeie iubește parfumurile, iar un parfum cu care nu vei da greș este Lancome La Nuit Tresor. Este un produs care te cucerește încă de când iei contact cu ambalajul. Este o bijuterie care te fascinează încă din prima clipă. Dacă femeia din viața ta adoră accentele lemnoase si orientale, atunci este cadoul potrivit.




Un alt cadou potrivit pentru orice femeie il reprezintă produsele de skincare. Știu că este complicat atunci cand discutăm despre piele. Este adevarat ca fiecare dintre noi avem tenul diferit, însă eu recomand niște produse iubite și potrivite pentru orice femeie. Crema hidratantă pentru față și corp funcționează de minune în perioada rece. Majoritatea avem o piele mai deshidratată, iar formula cremei Cerave este potrivită dacă nu pentru orice ten, atunci cu siguranță pentru corp. 

Pentru că nu trebuie sa lipsească din trusa de make-up a unei femei o paletă cu nuanțe de nude, eu recomand una care are calitate/preț excepțional. Este vorba despre Makeup Revolution Forever Flawless. Sunt atat farduri mate, cat si sidefate/glitterate care ajută la realizarea unor look-uri atat de zi, cât și de seară. O paletă cu 18 nuanțe costă 63 ron. 



Și pentru că tot vorbim despre machiaj, puteți alege și o mascara. Majoritatea femeilor folosesc un astfel de produs, iar eu recomand Pupa. Un produs absolut minunat! Sau puteți alege iluminatorul de la Dior. Un produs multifuncțional de care orice femeie s-ar bucura!



Acestea sunt câteva dintre produsele la care eu m-am gândit ca la unele care nu au cum să dezamăgească! Dacă totuși, aveți nevoie de ajutorul meu, nu ezitați să îmi scrieți pe mail alinaabarbu@yahoo.com sau pe instagram. Vă ajut cu mare drag!







No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!