Ai grijă de sănătatea intimă cu gama Mastrelle®

      


Dismenoreea este un termen medical utilizat pentru a descrie durerea menstruală. Este un simptom comun al menstruației și poate varia de la dureri ușoare, la dureri severe care afectează activitățile zilnice ale unei femei. Disconfortul poate fi resimțit în partea de jos a abdomenului, în partea inferioară a spatelui sau în alte zone ale corpului. Eu sunt una dintre acele femei, cu dureri insuportabile în perioada menstruală, așa că pot împărtăși din proprie experiență.

Pregătirea înainte de menstruație poate implica câteva acțiuni care să te ajute să te simți mai confortabilă și pregătită:

  • o   Asigură-te că ai suficiente produse menstruale. Nimic nu e mai enervant ca atunci când acestea iți lipsesc, fix in perioada în care tot ce iți dorești este să stai în pat.
  • o   Menține o igienă intimă adecvată
  • o   Fii pregătită de schimbările de dispoziție; psihicul contează tare mult. Fii blândă cu tine și conștientă, că sunt doar câteva zile în care nu ești în apele tale si că e in regulă să fie așa.
  • o   Folosește plasturii menstruali de la Mastrelle. Pe mine mă salvează de fiecare dată si imi fac suferința mai ușoară.



Mastrelle® dureri menstruale este un plasture cu efect de încălzire pentru ameliorarea durerilor menstruale, indicat și pentru adolescente cu vârsta de peste 12 ani.

Avantaje:

o      Forma specială a plasturilor pentru dureri menstruale asigură aplicarea indiferent de zonă și moment al zilei, oferind libertate de mișcare. Plasturele poate fi utilizat ca tratament noninvaziv al durerilor menstruale la nivelul abdomenului inferior. Poate fi folosit pentru o perioadă de până la 8 ore, asigurând o temperatură continuă de 50-60°C. Este important să folosești și servețele de igienă intimă pentru a menține igiena și sănătatea zonei intime.

Servețelele intime Mastrelle®  Sensitive: oferă senzație de prospețime și confort întreaga zi, respectă pH-ul zonei intime 3,5-5  si sunt create special pentru utilizarea zilnică.

Gel intim  Mastrelle® Antibacterian este special conceput pentru utilizare zilnica și în perioada de tratament a infecțiilor urinare și ginecologice, fără parabeni și fără alergeni, ce conține doi agenți antibacterieri, care calmează disconfortul vaginal (iritații, roșeață sau mâncărimi) și îmbunătățește microflora naturală.

  • ·         Testat dermatologic și ginecologic.
  • ·         Formula nontoxică.
  • ·         pH OPTIM DE 3.5.

·         Compatibilitate excelenta cu mucoasa vaginală demonstrat clinic. Fără parabeni, SLS, alergeni, SLES.


Un alt produs esențial de avut în casă, este crema intimă de la Mastrelle®  , un produs bazat pe o combinație complexă formată din acid hialuronic, alantoina, vitamina E, pantenol și extract de Aloe ce calmează imediat iritațiile, mâncărimile și arsurile zonei intime externe.


Mastrelle® crema intimă ameliorează rapid iritațiile, mâncărimile și arsurile de la nivelul zonei intime externe. Igiena adecvată pe termen lung și utilizarea zilnică a cremei intime Mastrelle®, ajută la menținerea echilibrului pH-ului și contribuie la menținerea sănătății generale a zonei intime externe.

Produsele le găsiți disponibile pe  https://www.fitermanpharma.ro/


Voi folosiți produsele Mastrelle?



 

 




No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!