Yves Rocher lansează noua cremă Anti Age Global

Nu e o surpriză faptul că, odată cu  înaintarea în vârstă, procesul de regenerare celulară încetinește, afectând astfel toate mecanismele biologice legate de tinerețea pielii. Moleculele dermice, cum ar fi colagenul și elastina, sunt mai puțin sintetizate, reînnoirea celulară este mai puțin eficientă, ceea ce generează o subțiere a epidermei și a dermului, precum și disfuncții în producția anumitor molecule. Pielea devine mai puțin densă, mai puțin fermă, ridurile se adâncesc și apar eterogenități pigmentare.

Ghidați de Biotehnologia Plantelor, cercetătorii Yves Rocher au extras din inima mugurelui protejat de Syringa, o  extraordinară putere de regenerare pentru a crea un efect global asupra semnelor de înaintare în vârstă. În inima mugurelui, se află celule prețioase cu o putere regeneratoare unică. Ele singure au capacitatea de a crea toate părțile plantei și o mare bogăție moleculară. 7 ani de cercetare combinate cu o expertiză unică în știința mugurilor au condus la această inovație anti-îmbătrânire.


Nectarul obtinut din muguri are eficacitate dublă: 
1. Regenerează - după 72h, reinnoirea fibroblastelor, gardianul tineretii pielii, este accelerată cu +20%.
2. Limitează imbătrânirea - actionează prin reducerea semnelor de inaintare în vârstă cu pană la 47%




Crema pentru regenerare celulară intensă 3 în 1 Anti-Age Global: o formulă concentrată cu Nectar obținut din Muguri. 10 milioane de celule prețioase regenerative sunt concentrate în fiecare recipient cu cremă. Textura fondantă și hrănitoare acționează ca o cremă de zi, o cremă de noapte și o mască de noapte.


S-a realizat un studiu si s-a demonstrat faptul ca dupa o luna de folosire tenul este:
- redensificat 88%
- netezit 88%
- hranit 95%
- mai uniform 85%
- luminos 88%
- ferm 89%

Cu celelalte 2 produse sunt familiarizată. Sunt  tare curioasă să testez noua cremă, să văd exact care sunt rezultatele pe tenul meu. Voi ce produse Yves Rocher folositi?




No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!