make-up Face painting

Uh! In sfarsit am reusit sa-mi fac timp pt a posta. Am avut atatea pe cap: liceul, chitara, canto si mai nou a trebuit sa prezint un spectacol de muzica populara.
Dar sa revenim. De doua saptamani ma tot uit pe blogul Adinei, la concursul de pictura pe fata. Ma tot batea gandul sa particip, dar nu prea am avut timp sa realizez machiajul.Trebuie sa recunosc ca a trebuit sa stau putin sa ma gandesc daca voi participa pentru ca, castigatorii se aleg in functie de voturi si nu prea mi se pare corect. M-am gandit ca sunt 10 castigatoare ..asa ca ..de ce sa nu-mi incerc si eu norocul?
Si uite asa am venit hotarata de la liceu si m`am pus pe treaba. Mi-am zis" Sa iasa ce-o iesi ".
Si..sa va arat ce a iesit! Nu stiu cat de bun e machiajul, nu stiu sigur daca voi participa cu acesta (poate imi fac timp si realizez altul) insa vreau sa vi-l arat si voua! La urma urmei, cum am spus de la inceput, toate machiajele realizate de mine vor fi postate aici .




Si..rezultatul final.. :





Nu este cine stie ce, dar a fost o placere sa ma joc cu fardurile.




8 comments

  1. foarte frumos . felicitari..si eu particip la concurs,dar al tau e mai dragut:*.pupici

    ReplyDelete
  2. Ms frumos Madlen.Sunt sigura ca si al tau e foarte frumos. Succes :*

    ReplyDelete
  3. ideea ar fi sa te infrumuseteze chestia aia, dar din pacate nu face decat sa te urateasca..parerea mea e k nu prea ai nicio treaba cu chestiile astea cu make-up.ul si ca te ai uitat prea mult la seriale..

    ReplyDelete
  4. @ Anonim - Parerea ta:)!Dar de ce nu te semnezi?Stiu ,e foarte usor sa stai in spatele unui monitor si sa tastezi..sa arunci cuvinte urate.

    ReplyDelete
  5. @Anonim: te crezi mai buna sau ce? Incearca tu sa faci asa ceva si pe urma mai stam de vorba !
    ps: esti foarte buna Alina >:D< bafta in continuare :*

    ReplyDelete
  6. @ Anii anitssa-Multumesc din suflet!:*

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!