Despre anonimi si comentarii rautacioase

Vrem, nu vrem, atunci cand ne apucam de practicarea unui hobby, unei meserii trebuie sa ne asteptam ca nu toti vor fi multumiti de noi si ca pe langa persoanele care te apreciaza pentru ceea ce faci,vor exista si persoane carora le displace sau pur si simplu INVIDIA ii roade.
Asa se intampla si in cazul blogului de make-up, iar voi bloggerițelor stiti cel mai bine asta:). Cate dintre voi nu ati primit comentarii rautacioase de la anonimi?
Eh, a venit si randul meu :).Nu stiu daca sa ma bucur sau nu.
M-as bucura, pentru ca imi dau seama cu aceasta ocazie ca acest blog este frecventat si nu scriu degeaba. Stiu ca ma citeste cineva:)).
Este prima si ultima oara cand voi vorbi cu privire la acest subiect, deoarece imi place sa tratez cu indiferenta situatia.
De ce sa ma enervez eu, pentru niste persoane care probabil n-au ce face toata ziua si arunca cuvinte din spatele unui monitor, neavand macar curajul sa se semneze?
 Niciodata nu m-am asteptat doar la comentarii in care sa fiu apreciata, desi voi ati facut-o mult prea mult si va multumesc din suflet pentru asta. Sunt de acord si imi doresc sa-mi spuneti unde, cum si ce gresesc, pentru ca acesta a fost motivul pentru care mi-am facut acest blog. Sa interactionez cu persoane care au aceeasi pasiune cu mine, sa impartasim impresii si trucuri. Nicidecum sa"ma laud" cu machiajele mele. Sunt mai mult decat de acord cu criticile CONSTRUCTIVE.Probabil ati vazut la finalul fiecarei postari "pentru CRITICI/..... va astept la .... "pentru ca ma intereseaza sa imi spuneti unde si cum trebuie sa mai lucrez.

 O sa incep cu inceputul pentru a-mi lumina anonimii si pt. a le raspunde provocarilor. Sunt pasionata de vreo 3 ani de make-up ,insa de ceva timp incoace m-am hotarat sa-i dau mai multa atentie acestui hobby si sa practic mai mult. Am inceput prin a-mi machia prietenele, vecinele, pe mine , prin a ma documenta pe internet, de a vizualiza mai multe tutoriale , de a naviga bloguri de make-up. 
Simteam nevoia sa-mi fac un blog pentru a-mi exprima gandurile si opiniile despre arta make-up-ului, insa stiam ca nu am o gama mare de cosmetice si nu voi avea ce prezenta.
Intr-un final mi-am spus.."orice lucru incepe de JOS" si asta am facut.
Am inceput sa investesc in cosmetice, desi trebuie sa mentionez ca la cei 17 ani ai mei nu am un venit propriu si personal, cu toate acestea am ambitie sa reusesc ceea ce mi-am propus.
Am primit observatia " nu stii deloc sa blenduiesti culorile..". Nu e vorba ca nu stiu sa blenduiesc culorile, ci problema e ca majoritatea machiajelor pe care voi le-ati vazut in primele 2 luni sunt realizate CU BURETEI. Nu mi-e rusine sa recunosc. Nu detin nici acum foarte multe pensule, insa am reusit sa imi iau strictul necesar.
Probabil unele dintre voi nici macar numai stiti sa lucrati cu bureteii, asa cum imi marturisea si Miss Z.

Cateva din machiajele realizate cu buretei:





Și totuși …sunt chiar atat de oribile, incat trebuie sa ma opresc aici? Nu o'i avea eu talent, asa cum spun unii ,dar IMI PLACE ceea ce fac si cred ca asta este foarte important:).

SUNT LA INCEPUT DE DRUM si stiu ca am foarte, foarte multe de invatat (chiar si cel mai mare make-up artist nu le va stii intotdeauna pe toate si mereu va invata) si asa cum am spus de atatea ori, voi posta pe  blog si machiajele reusite si cele mai putin reusite, pentru ca mai tarziu sa observ evolutia atat eu cat si voi.
E foarte usor sa arunci cu cuvinte urate la adresa unei persoane, insa acestea doar ma ambitioneaza sa arat ca pot si mai mult .Atat:). De acum incolo, daca aveti sa-mi spuneti ceva, SEMNATI-VA si haideti sa vorbim intr-o maniera placuta, sa ne exprimam opiniile avand cei 7 ani de'acasa .
Cum am spus la inceputul postarii, este prima si ultima oara cand vorbesc despre comentariile rautacioase pe care le primesc, desi probabil acesta este doar inceputul. NU voi da accept si nu voi comenta, atata timp cat persoana respectiva nu se semneaza si nu are curaj sa vorbeasca cu mine, aratandu-si adevarata identitate.

Nu 'mi pare rau niciun moment ca mi-am facut acest blog, deoarece mi-am facut prietene pe care le admir si de la care am ce invata. Ma simt ca intr'o familie de cand am intrat in blogosfera si nu vreau sa ies din ea .

Voi cum va descurcati cu astfel de "prieteni " ?!:)


25 comments

  1. mie mi se pare ca te machiezi ffff frumos.eu am pensule si nu m makiez asa fain ca tine.sincer te admir mai mult acum.si lasa,ca o sa vina un iepuras intarziat la tine dupa bac sper:-s..nu promit...te pup si nu baga in seama rautatile:*...si felicitari k ai castigat si tu nyx jumbo milk:D.si sarumana k mi ai spus si mie:D

    ReplyDelete
  2. Multumesc Madlen pt cuvintele tale.
    felicitari si tie.eu de abia astept sa-l primesc:*!

    ReplyDelete
  3. Mie chiar imi plac machiajele tale si sa sti ca si eu acum 3 luni ma machiam cu buretei pentru ca nu mi-am permis sa imi iau pensule,cu timpul o sa-ti cumperi mai multe,cel mai si cel mai important e sa ai ambitie si mai ales pasiune si un strop de talent!e usor sa critici,e greu sa zici o vorba buna sau una constructiva.
    succes in continuare,ast.look-uri noi.te pup

    ReplyDelete
  4. Si mie imi place mult cum te machiezi si este de admirat ca ai reusit astfel de combinatii doar cu buretei. Din pacat lumea este mult prea rea si invidioasa :( nu trebuie sa pui la suflet nici un comentariu rautacios, nu merita nici o secunda din atentia ta ;) Tu sa fii mandra de tine :D si sa faci tot ce ti-ai propus :*

    ReplyDelete
  5. Stiu si eu cum e,dar aceste comentarii nu ar trebui sa te descurajeze.esti o fata talentata si frumoasa,nu mai baga in seama toate persoanele care nu merita,desi in unele cazuri e greu sa nu pui la suflet..
    sunt foarte frumoase machiajele sa stii,continua tot asa! te pup:*

    ReplyDelete
  6. va multumesc pentru incurajari fetelor !Dar chiar nu inteleg de ce atata rautate. daca nu iti place ce vezi , iesi de pe pagina si numai intra.Nu'i normal si logic ce spun?!:))

    ReplyDelete
  7. E,ai cam dat-o in bara,si cu gramatica (numai se scrie nu mai in cazul de fata),dar si cu ce ai zis ca nu stim cu buretei si ca nu ne semnam.pt inceput,oricum nu ma cunosti,ca sa stii cine sunt ma cheama Karina si nu am blog,in al doilea rand eu folosesc si buretei si pensule si stiu sa ma descurc in ambele cazuri,asa ca mai bine taceai :))).Pentru ca mi-ai dat o replica urata am sa fiu si eu la fel de rea,initial critica ce ti-am scris-o nu era cu rautate,dar acum m-ai enervat.Si sa stii ca nici eu nu sunt experta dar cel putin nu ma dau in spectacol si nu fac blog de make up daca nu stiu sa ma machiez precum Koko sau Ella.

    ReplyDelete
  8. foarte bine draga Karina. Eu insa nu vreau sa machiez precum koko sau Ella [tot respectul pt ele] eu vreau sa machiez in stilul meu,asa urat precum spui tu.Care este problema ta?! Daca nu iti place iubita , sus in partea dreapta e un X rosu.Click pe el si gata.Uita de blogul acesta. E ATAT DE SIMPLU !!

    ReplyDelete
  9. draga mea Alina, genul asta de comentarii n-ar trebui sa afecteze pe nimeni. pasiunea ta e doar a ta si o practici cum vrei tu, noua ne place de tine si te urmarim, parerea celorlalti nu conteaza :) asa ca sus caputul si mergi inainte, eu te sustin, doar suntem "surori de make-up".

    ReplyDelete
  10. Hey! Pana acum nu cred ca ti`am lasat comentarii, dar pentru toate exista un inceput. Te`am urmarit din umbra, si da, mi-am zis si eu ca nu stii sa blenduiesti. Cred ca am si citit un comentariu cu un link pe youtube, si un cetatean arata diferite moduri de blenduire. Nu l-am mai gasit, l-ai sters. Crede-ma k nu am nicio problema cu tine si apreciez ca vrei sa inveti, dar tu accepti critici, si accepti ca cineva iti zice ca nu stii sa blenduiesti nu? Si atunci daca iti zic mai multe persoane, poate au dreptate si poate trebuie sa faci ceva in privinta asta. Si eu am machiat cu buretei dar am mai pun pe ici pe colo culori mai deschise, intermediare si uite asa se face blendingul cu buretei. Stiu ca nici eu nu sunt perfecta, si ca fiecare dintre noi mai are de invatat, dar daca cineva iti civilizat, ceva despre modul in care te machiezi, nu trebuie sa te superi. Toate cele bune si sper sa nu te supere si comentariul meu.

    ReplyDelete
  11. @ Byutzika - mai intai de toate iti multumesc ca ma citesti:)inseamna mult pentru mine.
    De abia acum o luna am reusit sa-mi achizitionez o pensula pt blending[ in momentul acela am si postat] si cum am zis si in postare nu ma deranjeaza criticile atata timp cat sunt constructive. Stiu ca mai am de lucrat la blending si nu numai .Dar atunci cand primesti un comentariu de genu "stii..nu le ai deloc cu make-up-ul..mai bine te-ai lasa .."sau.."tot degeaba daca nu machiezi ca x si y ..n'ai niciun rost" mie nu mi se pare prea dragut.
    Esti de acord cu mine?!

    ReplyDelete
  12. Am zis ca acele comentarii care iti aduc critici sa fie zise civilizat si din cate tin eu minte, filmuletul pe care l-ai primit in comentariu, era un sfat prietenesc. La astfel de comentarii ma refeream. Mai doream sa`ti zic ca nu e nicio rusine sa faci machiaje cu buretei, eu inca aplic albul sub spranceana cu buretel. Cat despre stil, consider ca e o chestie ce tine de gusturile fiecaruia. Oricum pe parcurs o sa te perfectionezi.

    ReplyDelete
  13. imi amintesc ca am primit un comentariu cu un filmulet care chiar m-a ajutat.Eu nici macar nu iau astfel de comentarii ca pe niste critici ci ca pe un ajutor.
    Daca as primi astfel de "critici"zilnic nu m-as supara.
    Stiu ca nu`i nicio rusine sa lucrezi cu buretei,nici eu nu renunt la ei si probabil nu voi renunta nici mai tarziu ,insa stim ca un machiaj creeat doar cu buretei nu va fi niciodata ca cel creeat cu pensule.
    Am vrut sa explic din ce cauza blendul nu era corect.Probabil ca trebuia sa mentionez de la inceput acest lucru .Oricum voi lucra mai mult la blending.Si cum spui si tu ,pe parcurs o sa ma perfectionez deoarece chiar imi place ceea ce fac si vreau sa avansez pe zi ce trece.
    Vreau sa stii ca te apreciez pentru felul in care ti-ai spus punctul de vedere.

    ReplyDelete
  14. si inca ceva , nu am sters eu filmuletul acela. chiar am sa-l caut in postarile anterioare.
    Stiu ca la momentul acela l`am vizualizat.:)

    ReplyDelete
  15. Nu stiu exact despre ce comentarii e vorba asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea, dar ce pot sa-ti zic sigur e ca la noi in Romania critica constructiva nu prea exista :-??.

    Orice ti se spune, indiferent de ton, incearca sa treci printr-un filtru propriu si sa vezi daca dincolo de modul de exprimare...exista si putin adevar. Daca da, poti sa te straduiesti sa devii mai buna...daca nu, si sunt chestii total aberante, cel mai bine e sa ignori si sa treci mai departe.

    te pup!

    ReplyDelete
  16. @ Special k - Multumesc pentru sfat . Asa am sa fac.Pupici !

    ReplyDelete
  17. Alinuutza:x eu te apreciez ff mlt datorita faptului ca tu m-ai indrumat..eu pana acum mi le faceam doar mie.. dar pe parcurs am inceput sa fac la ff multe fete (machiaje ma refer).. si fiecare sfat a fost ff bun! parerea mea este ca stii cum sa combini culorile:* si nu trebuie deloc sa pui la suflet commentariile rautacioase.iti urez mlt succes in continuare:*:*! te pup:*

    ReplyDelete
  18. Ma bucur Anca ca ti-am putut fi de folos.De fiecare data cand mai ai nevoie de vreun sfat,voi fi aici si ti-l voi da atat cat voi stii eu :)

    ReplyDelete
  19. Da, imi amintesc cand ti-am zis.Si chiar asa e, acum daca imi dai un buretel sunt foarte stangace:)) .Asa-i cand te obisnuiesti cu pensulele:">.
    Hm , eu nu am primit comentarii rautacioase( inca) , dar , daca ar fi venite de la anonimi , nu mi-ar pasa!
    Una e sa critici , alta e sa fii rautacios !
    Te pup!


    P.S. mi-a ajuns enciclopedia elf si e cuteeee.Nu ma asteptam sa fie asa de faina :)) haha

    ReplyDelete
  20. Uite eu zic ca ceea ce conteaza este reactia pozitiva a persoanleor care te apreciaza adica procentul acela ar trebui sa conteze..In legatura cu acel coment nu l`am vazut dar cand publici sau ati faci site`uri este logic ca lumea sa comenteze cu bune cu rele tu demonstreaza`le ca asculti ceea ce spun si te perfectionezi,nimeni nu e nascut cu machiajul in mana ai sa film seriosi ..toti au invatat chiar si cei mai mari make-up artisti ..Nu se stie niciodata cum sunt lucrurile asezate pentru tine asa ca tot ce ati zic este sa ai multa incredere si reactii cat mai pozitive la critici:p

    ReplyDelete
  21. sincer si mie imi place sa folosesc buretei pentru ca, culorile sunt mult mai intense decat atunci cand folosesti pensula (si am vrut sa imi demonstrez asta, am folosit la un ochi pensule la celalant buretei si am observat o diferenta foarte mare de culori :).) undeori folosesc buretei si pensula pentru blending. :D. INSAAA..niciodata nu am reusit sa fac ce ai facut tu cu bureteiiiiii :O. Bravoooo! :*

    ReplyDelete
  22. Grrr, ce ma enerveaza modul asta urat de a-ti expune un punct de vedere! Si dupa, daca nu aprobi comentariul si ignori persoana ca nu vrei sa-ti faci inima rea, tot tu esti "a dracu' si cu nasu' pe sus" sau mai stiu eu cum...
    Ideea e urmatoarea, da, mai ai de lucrat la blending, damn! Chiar si eu mai am de lucrat la blending pentru ca totusi nu e chiar asa de usor sa blenduiesti. Deoarece in blending sunt 2 cai pe care le poti urma si anume: ori nu blenduiesti ca lumea ori din dorinta de a blendui ajung la efectul de overblending cand oricum nu se mai vede ce doreai tu sa faci acolo. Been there, done that!
    Fii pozitiva, invata de la altii, fii tu insati, chiar daca lumea e rautacioasa si treci peste tot si toate! Cu perseverenta o sa ajungi mai departe!
    Uite chiar m-ai facut sa-mi amintesc de niste machiaje ale mele facute cu buretelul... Pe timpul cand blenduiam cu betisoarele de urechi pentru ca nu aveam nicio pensula si ma chinuiam sa fac si eu cat de cat un mic blending acolo.

    Pup!

    ReplyDelete
  23. Crede`ma, eu folosesc pensule de 2 ani si uneori tot arata ca naiba :)) Si nu`mi pasa daca vine cineva si imi spune "nu machiezi ca si cutare, nu ai ce cauta aici". Da mai scuteste`ma... Nu toata lumea trebuie sa fie la fel.
    Si rautate gratuita - plin in blogosfera de bauty, fiindca asa sunt fetele. Si eu ma intreb de multe ori, oare nu se vede x`ul ala rosu?

    ReplyDelete
  24. Hi Hi vad ca nu sunt singura care mai foloseste buretei. Am si pensule dar si buretei si imi place sa folosesc ambele metode. Machiajele create de tine sunt chiar frumoase, crede-ma am vazut machiaje urate si erau create cu pensula. Primul machiaj e chiar super. Pensule ieftine au cei de la elf romania, e 8 ron bucata, numai nu stiu cat sunt de bune. au pensule si mai scumpe la partea de studio dar cred ca si cele ieftine sunt destul de bune. eu nu am cumparat de acolo dar am de gand in viitorul apropiat sa ma achizitionez de la ei si atunci iti spun daca sunt bune. eu mi-am luat de pe ocazii trusa fraeuelein de 24 pensule numai ca nu are pensula de smudge si blending si nici cea stipple sau kabuki. eu am dat pe ea 85 ron destul de ieftin. sper ca te-am putut ajuta cu ceva. te pup

    ReplyDelete
  25. Ignora'i:)
    Imi place ce am vazut pana acuma:d

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!