Beauty..box?!

Trebuie sa recunosc ca de felul meu nu sunt o persoana tocmai ordonata. Bineinteles, cosmeticele mele au stat in portfarduri diferite, pe categorii pana la..primul machiaj..cand trebuia sa le rastorn pe toate, le amestecam..si le bagam inapoi cum nimeream. Noroc cu voi, dragele mele, care mi-ati luminat mintea si totodata m-ati pus la treaba.V-ati dat seama. Este vorba de cutia aceea compartimentata. Acum totul e mai usor.Toate in acelasi loc si totusi ordonate.
Cum a inceput totul? Pai..lasand la o parte faptul ca m-am inspirat de la Andreea's Land si la DragonFly Accessories, am luat o cutie de pantofi ceva mai mare si mai adanca si o zi intreaga am lucrat la "capodopera mea." cu care m-am laudat peste tot.

Trebuie sa mentionez ca de la 14 ani tot strang reviste"Cool girl", asa ca m-am ajutat de cateva pagini pentru un design la fel ca si revista, COOL !!




Pana aici arata bine? Iar acum urmeaza..compartimentarea. Eh, aici o datui' putin in bara. Nu sunt foarte solizi "peretii", dupa cum urmeaza sa vedeti mai jos, dar destul de ok pentru necesitatile mele.


Iar acum .."jucariile mele"..cu exceptia truselor si a pensulelor.


Sa nu credeti ca m-am oprit aici  Capacul inainte de "Decorare".

si ..dupa:

la exterior:

in interior:

Rezultatul final:




Deci, ce parere aveti ?!Mie imi este chiar drag de ea.


12 comments

  1. Am facut si eu una zilele trecute.
    Doar ca am lipit-o cu autocolant roz:)) Sa fie mai rezistenta...
    Totusi ..ce vad eu acolo? Mac si Lancome?:x

    Scuze dar sunt curioasa:))

    ReplyDelete
  2. e ingenioasa ideea..si eu le tineam in trecut intr-o astfel de cutie..
    apoi le-am mutat intr-un sertar unde aveam mai multe tavite de plastic si tot mi se parea ca stau una peste alta aruncate.
    acum mi-am luat un dulapior de plastic..sa vedem cat rezist sa nu le mult si de aici:D

    ReplyDelete
  3. sa stii ca e o idee buna!!! si eu imi aranjez cosmeticele si ele stau asa doar pana ajung sa ma machiez prima data, apoi sunt total amestecate si aiurea. cred ca o sa preiau si eu aceasta idee pentru ca vezi mai bine produsle si sunt mai bine organizate! :)

    ReplyDelete
  4. Super!
    Eu am cumparat 3 cutii de la Bamboo cu Marilyn Monroe(acum un an) ...si sunt tare multumita de ele:D.Sunt foarte practice si cosmeticele mele stau foarte bine acolo :))!

    ReplyDelete
  5. Intr-adevar foarte folositoare ideea.. Ai decorat-o foarte frumos..
    Si eu am ceeasi problema ca si tine.. In 2 portfarduri am selectate produse pentru fata si produse pentru machiaj, dar dupa fiecare folosire a lor, niciodata nu le mai pun cum erau:))
    Ti-a iesit super :X

    ReplyDelete
  6. Ce faina e ideea! bravo! nu imi este clar insa cum ai facut peretii...tare as vrea sa stiu si eu....ma poti ajuta si pe mine?

    ReplyDelete
  7. super idee , dar cum ai facut peretii?

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!