Scary Halloween Make-up

Am revenit si eu dupa mult timp cu un nou machiaj.Dupa cum v-ati dat seama inca de cand ati citit titlul,este vorba despre un machiaj pentru Halloween.Desi aceasta sarbatoare nu ne apartine, noi totusi am preluat.o de la americani.Unii sunt pro acestei sarbatori,altii contra.Voi de care parte sunteti ?!
Pentru mine a fost o placere sa incerc un astfel de make-up.Sa nu ma sanctionati rau, deoarece este primul meu machiaj de acest gen.A'si sa nu va speriati !! Mai GROAZNIC decat acum nu am aratat niciodata:))!!








Deci ?Ce parere aveti ?! Voi mergeti /petreceti undeva de Halloween? V-ati gandit cum va"deghizati"?!
Cum spuneam mai sus..:PRO sau CONTRA ?!

XoXo,
Alyna.make-up

3 comments

  1. hihi ;))
    eu abia astept petrecerea de halloween ;;)
    m-am gandit deja cum ma machez dar la mine in oras nu exista ce vreau eu deci...probabil o sa trebuiasca sa ma gandesc la altceva :-<

    ReplyDelete
  2. ador aceasta sarbatoare :x m-i se pare foarte interesanta si deosebita,daca in genral la sarbatori trebuie sa ne imbracam frumos aici este tocmai contrariul :X
    foarte reusit machiajul :X
    te astept si pe blogul meu,am realizat si eu un machiaj de halloween:welcome-to-disneyland.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ultima poza e cea mai infioratoare. eu vreau sa merg la petrecerea de Halloween dar nu am cu cine sa ma duc asa ca voi sta acasa... am facut si eu un machiaj de Halloween, insa nu atat de creepy, din contra e foarte haios;))

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!