Review: *Maybelline affinitone*

Pentru ca m-ati tot intrebat ce parere am despre fondul de ten Maybelline Affinitone, am hotarat sa ii fac un review.
L-am luat pentru prima data acum o jumatate de an. Dupa terminarea acestuia am achizitionat un alt fond de ten, dupa care mi-am dat seama ca trebuie sa revin la iubirea mea, Maybelline.





Acum poti controla aplicarea fondului de ten datorita formulei adaptative a lui Affinitone care se combina perfect cu tenul. In acest fel, poti aplica mai multe straturi fara sa incarci porii.
Affinitone este imbogatit cu Vitamina E pentru o hidratare naturala de durata pe care o poti vedea si simti. Tenul ramane catifelat, impecabil.Cel mai reusit finisaj.
Secretul? Complexul cu Vitamina E - o formula echilibrata care lucreaza in acord cu tenul tau, pentru ca hidratarea sa se pastreze de-a lungul intregii zile.
 





Este pur si simplu demential din punctul meu de vedere, avand in vedere raportul calitate -pret ! 
Acoperirea este medie, iar ceea ce m-a cucerit este finisajul natural, fin pe care-l lasa. Chiar si aplicat in mai multe straturi nu arata ca o masca  si nu incarca porii, exact cum spune si in descriere.
Pentru a va arata gradul de acoperire pe care il are, am scris cu pixul pe mana, dupa care am aplicat fond de ten intr-un strat, iar apoi am mai aplicat inca unul.




(neblenduit )

                                                                  (blenduit - 1 strat)



(blenduit -2 straturi)

Ambalajul este practic si puteti doza cantitatea necesara. Ceea ce ma bucura este faptul ca acesta nu se poate sparge in cazul in care imi cade pe jos. (mai ales dimineata, cand sunt repezita)





Desi mie mi se pare foarte bun acest fond de ten, avand tenul mixt,  dupa cateva ore de la aplicare tenul tinde sa se ingrase in zona T daca nu-i fixat cu pudra. De aceea cred ca nu e tocmai potrivit pentru persoanele cu tenul gras, ci il recomand mai degraba celor cu tenul uscat /normal .

Maybelline Affinitone este disponibil in 10 nuante ,ceea ce'i un avantaj. Eu folosesc..


Sa facem un rezumat :

Avantaje :

-contine vitamina E care ajuta la catifelarea tenului, conferindu-i un aspect proaspat
-ambalaj practic
-acoperire medie cu aspect natural
-nu incarca porii
-se gaseste in diverse magazine precum : DM,CORA,Carrefour,Comtex(pentru cei din giurgiu)
-disponibil in 10 nuante
-30 ml la un pret bun(in jur de 30 -35 lei)

Dezavantaje:
- Nu il recomand persoanelor cu tenul gras
-(in cazul meu) dupa o perioada de aprox.6 ore tenul se ingrasa in zona T.
-nu este rezistent la transfer


M-ar interesa sa stiu daca ati folosit acest fond de ten, ce parere aveti despre acesta?!
Cum" se manifesta " pe tenul vostru?

Sper sa va fie de folos acest review.




27 comments

  1. intr-adevar nu se potriveste fetelor cu tenul gras ....:( ..din pacate

    ReplyDelete
  2. Lam folosit si eu mult timp si mi-a placut mult, chiar daca am tenul mixt si mai aveam probleme cu zona T. Are o textura usoara, se adapteaza tenului si confera un look natural :)
    Eu am renuntat la el, deoarece aveam nevoie de o acoperire mai mare si am trecut pe Colorstay, dar le recomand pe amandoua, in functie de necesitati si dorinte :D

    ReplyDelete
  3. imi place cum ai facut reviewul:*

    ReplyDelete
  4. Mi-a placut mult, e printre singurele fonduri de ten la care am gasit aproape nuanta perfecta pentru tenul meu, dar n-am observat cu acoperire medie, as spune cel mult mica spre medie si aici ma refer la un singur strat, nu obisnuiesc sa aplic mai mult de unul. Acum folosesc Affinitone Mineral si sunt super multumita de el :)

    ReplyDelete
  5. @ Doda - intr'adevar.Am o prietena cu tenul gras care nu se impaca deloc cu acest fond de ten.
    Saru'mana mult pt feedback.Te mai astept pe la mine!:*

    ReplyDelete
  6. @ Mad@ si eu vreau sa incerc Colorstay-ul.Este pe wishlistul meu !:D

    ReplyDelete
  7. @ Denisa - Ma bucur ca iti place.Am incercat de la o vreme sa ii schimb structura review-ului,sa fie usor de citit si de inteles ceea ce vreau sa spun.
    Te pup:*

    ReplyDelete
  8. @ Miss Rux - si eu sunt obisnuita sa il aplic intr-un singur strat ,pentru ca nu am tenul cu probleme.:*
    Te pup >:D<

    ReplyDelete
  9. Am avut si eu acest fond de ten...insa mai mult imi place cel cu formula macroflex rezistent 24 de ore. Si acesta este foarte bune. Eu am facut un review la Matte Morphose by L'Oreal, viziteaza-ma data te intereseaza:*

    ReplyDelete
  10. si eu l-am vut de 2 ori. foloseam nuanta vanilla rose. sa stii ca am fost foarte multumita de el.are un finis asa cum spui tu - fin, proaspat. nu prea este rezistent la transfer - adica - se "lua" pe telefon, insa acesta este un aspect care pe mine nu m-a prea deranjat. acum folosesc affinitone mineral amestecat cu fondul de ten anew de la avon :))) sunt foarte multumita de aceasta "combinatie"

    ReplyDelete
  11. o colega de camera il are.tot am zis ca il incerc si eu odata,dar am uitat.voiam sa ti zic ca mie momentan nu mi merge messu,deci da mail sau comment la me pe blog .sau pe fb mesaj.te pup

    ReplyDelete
  12. Si eu am avut chiar doua tubulete, dar nu imi place ca nu e rezistent la transfer, ecranul telefonului ramane super murdar dupa ce vorbesti doar cateva minute.

    Si acoperirea nu e in niciun caz mare, ci medie...
    Si cum ai spus si tu luceste, la mine incepea dupa vreo 4ore, desi nu am ten gras....
    Oricum raportul calitate/pret e ok.

    ReplyDelete
  13. Eu am ten mixt si am incercat o mostra... prima impresie a fost buna. Chiar mi-a placut, dar nu pot sa spun daca l-as cumpara sau nu!

    ReplyDelete
  14. de la maybelline, nu e bun, parerea mea! E subtire, mult prea subtire...nici rimmel nu ma incanta si folosesc de ani buni L'Oreal Accord Parfait, in deplin acord cu tenul meu ;))

    ReplyDelete
  15. @ Dorina - intr-adevar , nu`i rezistent la transfer,e un dezavantaj.

    @ Dana make-up - am inteeles !Daca te hotarasti sa il folosesti sa nu uiti sa ne spui parerea ta !>:D<


    @ ccrissy - fiecarui ten i se potriveste un anumit fond de ten, fiecare cu gusturile si nevoile lui.
    Nu am folosit de la L'oreal ,dar m-ar bate gandul sa il incerc.
    Pupici

    ReplyDelete
  16. si eu folosesc si sunt fooarte foarte multumita:X

    ReplyDelete
  17. l-am avut mi-a placut insa nu se merita 35-40 de lei[cam la pretul asta i-l gasesc prin bacau] dar 23 de lei,cat am dat pe el la reducere,da,se merita..pot spune ca e chiar mai bun ca accord parfait,pe care l-am achizitionat la fel,la reducere mare [pretul inreg era undeva la 60 de lei,doamne fereste,e o caruta de bani ptr ce face] si am auzit ca e iar oferta la el si abia astept sa-l iau doar ca mandrele de la b&b de aici zic ca nustiu cand vor primi oferta si nici daca o sa aiba...Asta e, daca o sa fie i-l cumpar daca nu, nu as da cat e el de fapt fiindca mai pun putin si-mi iau de la vichy ori clinique si stiu ca dau un ban si ma multumeste

    ReplyDelete
    Replies
    1. da,ai dreptate.Eu l-am luat insa cu 40 lei:(
      Acum este reducere.E la 20lei in Dm.
      Si eu as vrea sa imi iau vichy.:)

      Delete
  18. Eu il folosesc de aproape un an si nu ma pot dezlipiiii de el :d eu am nuanta 18 natural rose :d e foarte bun <3

    ReplyDelete
  19. Mie nu mi-a placut deloc :( e un fond de ten sclipicios .. la soare imi stralucea fata foarte tare.. si nici nu acoperea destul de bine.. la reducere e ok pretul , dar intreg este mult prea mare pentru ce poate acest fond de ten. Insa tot la pret mic , in jur de 30 de lei , am cumparat fondul de ten time plus de la seventeen. Este demential ! Pot sa spun ca are acoperire mare , tine destul de mult , se intinde perfect si per total nu as renunta la el :) P.S. cn isi cumpara si are tenul deschis , intre 02 light beige , si 03 medium beige , sa aleaga 03 pentru ca este mai deschis decat 02. O zi frumoasa , fetele :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu am folosit fond de ten de la seventeen.Suna bine ce spui tu acolo;;)! Cred ca il trec pe wish list.
      Multumim din suflet pentru sfaturi in legatura cu produsul!te pup!

      Delete
  20. iti recomand de la Maybelline Affinitone 24H Longwear (ambalaj de sticla). eu am tenul foarte gras si este perfect. chiar nu ma asteptam sa fie atat de rezistent la transfer, transpiratie si nu incarca porii. are o putere de acoperire medie spre mare. costa in jur de 39lei dar merita fiecare banut:) repet inca odata, il recomand persoanele cu tenul mixt/gras si mai ales daca au imperfectiunii:)
    (nu am vazut niciun dezavantaj a acestui fond de ten doar ca trebuie aplicat corect si intr-o cantitate mica si de aceea ar fi de preferat sa se aplice o baza de machiaj pentru ca pielea sa nu absoarba mult fond de ten pt ca are o culoare foarte pigmentata)

    ReplyDelete
  21. Hmmm... chiar va fi urmatorul fond de ten pe care-l voi cumpara. M-ai facut curioasa.
    Momentan mi-am luat Revlon Colorstay.
    Multumesc mult pentru comentariul tau, draga Larisa. Te pup si te mai astept cu drag, aici pe blogul meu.

    ReplyDelete
  22. ma bucur ca ti-a fost de folos sfatul meu. doar sa ai grija sa nu faci greseala sa alegi o nuanta mai inchisa pt ca te vei bronza (asa am zis eu ca e ok si cu o nuanta mai inchisa decat tenul meu) pt ca atunci trebuie sa aplici fondul de ten intr-o cantitate foarte mica, altfel va fi foarte strident si evident faptul ca poti fond de ten. eu consider ca trebuie sa facem tot posibilul sa nu se vada ca purtam un fond de ten. si inca ceva, tocmai mi-am luat inca un fond de ten L'oreal Infallible 16H (tot in sticluta de 30ml si cu pompita/nu cu pensula) si e foarte-foarte bun. acesta il folosesc zilnic iar celalalt de la Maybelline doar la ocazii pentru ca are o acoperire mult mai mare. cel Infallible mi se pare mult mai ok pt toata ziua (parca imi simt tenul mai "sanatos" daca am un fond de ten mai lejer) :))

    ReplyDelete
  23. Nu-i bun pentru tine Maybelline, pentru altele se pare ca-i foarte bun :) De la Rimmel folosesc eu si mi se potriveste foarte bine. Tie ti se potriveste L'Oreal, sa-ti fie de bine! Asadar, pana nu incercam, nu avem cum stii ce ni se potriveste pielii, asa-i? :)

    ReplyDelete
  24. Maybelline Affinitone 24H Longwear (ambalaj de sticla). eu am tenul foarte gras si este perfect. chiar nu ma asteptam sa fie atat de rezistent la transfer, transpiratie (sport mult, ore bune)si nu incarca porii. are o putere de acoperire medie spre mare. costa in jur de 39lei dar merita fiecare banut:) repet inca odata, il recomand persoanele cu tenul mixt/gras si mai ales daca au imperfectiunii:) , u am tenul uscat , normal cu niste pete de la soare care se incapataneaza sa nu se duca cu creme depigmentante)mi sepotriveste , acoperire medie spre mare comparativ cu cel la care ai facut review(il am insa il folosesc mai mult vara , ca este mult mai ljer , acoperire usoar , ten proaspat , usor ).

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!