Review: Sapunuri lichide On Line & Castigatoare giveaway On Line

In momentul in care am dat drumul giveaway-ului On Line , am primit si eu 2 sapunuri lichide On Line: unul cu aroma de liliac , iar unul cu aroma de masline.




Sapunul lichid ON LiNE curata, hidrateaza si improspateaza mainile datorita parfumului discret.
Mainile noastre vor fi pregatite de sezonul rece datorita factorilor de hidratare naturala(FHN) continuti, ce asigura hidratarea si protectia impotriva factorilor nocivi, cum ar fi frigul sau poluarea. Formula cremoasă, cu un pH neutru, contribuie de asemenea la protejarea mâinilor, păstrându-le sănătatea şi frumuseţea.


In primul rand, ambele miros superb. Preferatul meu este cel de liliac , dupa cum se vede in poza de mai jos deoarece si deodorantul pe care il folosesc are acelasi miros.Pe cel de masline,doar l-am testat,iar dupa terminarea celui de liliac il voi folosi cu siguranta si pe acesta.


Imi place faptul ca are o textura cremoasa si hidrateaza mainile.Ce'i drept , eu nu am mari probleme cu mainile.,insa tata le are foarte uscate si chiar m-a intrebat "Putem gasi si noi sapun ca acesta in magazine?":))

Cantitatea este de 500 ml, iar ingredientele sunt trecute pe ambalaj.

Mai multe despre gama ON Line am scris AICI .

Si dupa cum stiti, giveaway-ul On line s-a incheiat acum 2 zile .Vreau sa va multumesc tuturor pentru participare.Am avut o singura problema si anume am fost nevoita sa anulez "o inscriere" care arata cam asa.:
Anonim Jan 5, 2012 06:30 AM
Iulia Ionita-Mania (fb)
Ce puteam intelege de aici? Nicio conditie nu era respectata,deci descalificata.
Iar acum listele :






Castigatoarele sunt..:

Felicitari  !!
Va voi contacta, iar daca in 48 de ore nu-mi raspundeti voi fi nevoita sa aleg pe altcineva.Premiile vor fi expediate prin curier de catre cei de la ON Line!



3 comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!