♥ benecos Rimel MULTI EFFECT Natural Mascara black♥

Un al doilea produs bio despre care vreau sa va vorbesc astazi este rimelul Benecos.



Pentru genele tale lungi, ondulate si cu volum extra, pentru clipiri mai seducatoare decat oricand!
Contine si: aloe vera, ceara de albine, ulei de jojoba si vitamina E.



In primul rand imi place foarte mult design-ul acestui rimel.Floricelele de culoare mov 
ii dau un aspect deosebit.



Dupa cum se observa din numele acestuia, este un rimel care da genelor un efect natural dupa prima aplicare,insa totodata o alungire deosebita ,insa din punctul meu de vedere nu si foarte mult volum.
Are un miros puternic datorita ingredientelor naturale pe care le are, probabil din aceasta cauza cand l-am folosit pentru prima data m-au cam usturat ochii.
Dupa,am hotarat sa ii mai dau o sansa si nu am mai intampinat aceasta problema.
Este un negru intens si un plus il are pentru faptul ca, contine aloe vera, ulei de jojoba si vitamnia E.
Imi place ca nu incarca genele chiar si dupa 2-3aplicari.





Periuta este una clasica, care permite aplicarea fara dificultati a rimelului.Totusi ,trebuie sa avem grija cand aplicam pe genele inferioare,desi eu una nu sunt adepta aplicarii acestuia pe genele precizate anterior din cauza faptului ca maturizeaza prea mult.


Ingrediente:AQUA, ALCOHOL*, CERA ALBA*, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-5 LAURATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, ACACIA SENEGAL GUM, POLYGLYCERYL-3 STEARATE, CERA CARNAUBA*, HYDROGENATED LECITHIN, GLYCERYL CAPRYLATE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, p-ANISIC ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, SODIUM HYDROXIDE, LIMONENE, TOCOPHEROL, PARFUM, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, CITRAL, LINALOOL, CI 77499

0% Parafine. 0% Silicon. 0% Parabeni. 0% PEG.
Produs certificat BDIH
♥ Continut: 8 ml
♥  Pret: 41,00
♥ Se gasesteAICI -> www.bio-cosmetics.ro

Per total, este un rimel bun daca iti doresti alungire,iar pe langa acest lucru contine ingrediente naturale fapt pentru care are un mare plus.Daca l-as cumpara?! Sincera sa fiu , mai bine as achizitiona Maybelline Colossal deoarece acela imi ofera volumul pe care mi-l doresc de la o mascara.

  

1 comment

  1. Vitamina E e la coada listei de ingrediente, deci e ca si cand nu ar fi :)) si alcoolul in frunte. Si eu as zice pas.
    :*

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!