Seminar - SISEL INTERNATIONAL

Dupa cum v-am spus pe pagina de facebook, sambata am avut ocazia sa merg la un seminar. Habar nu aveam despre ce se va intampla acolo.Tot ceea ce stiam era ca va fi un seminar in care se vor prezenta produsele acestei firme, Sisel, despre care nu auzisem de aceasta pana in acel moment.


Totul a inceput la ora 12:00 si s-a incheiat la ora 22:15. Da! Am stat 10 ore, cu cateva pauze in care am fost tratati cu o deosebita atentie .Seminarul a avut loc in incinta hotelului Rin din Bucuresti .
Bineinteles ca puteam sa jur ca ma voi plictisi. Totusi, erau vorba de 10 ore, insa nici vorba de asa ceva.
Aceasta firma ii apartine lui Tom Mowers, care a creat-o pentru a scoate produse care nu contin ingredientele toxic. Produse pe care noi le folosim zilnic.
Telul acestuia nu a fost profitul asa cum se intampla de obicei, deoarece avea foarte,foarte multi bani ci il interesa cu adevarat sanatatea celorlalti. Dorea o schimbare.


Au fost prezenti la acest seminar Christian Rombach si Udo, niste persoane incredibile cu simtul umorului, care nu au aerele romanilor nostri de mari sefi, ci din contra au intretinut o atmosfera vesela, frumoasa si nici nu am stiut cand au trecut cele zece ore.


Pe langa prezentarea produselor, acestia ne-au vorbit in mod deosebit despre ingredientele toxice pe care noi le folosim zilnic fara sa ne dam seama. Sincer, nici eu nu ma gandeam in mod deosebit la acest lucru, insa o data cu acest seminar mi-am dat seama de foarte multe lucruri care ne influienteza negativ viata fara ca noi sa realizam.


V-ati uitat vreodata pe pasta de dinti sa vedeti cate ingrediente daunatoare contine? Sigur ca nu. Nici macar nu v-a trecut prin minte. Nici mie, pana acum.
Insa in urmatoarele postari va voi aduce la cunostinta exact ce am retinut eu din acest seminar, va voi vorbi despre diverse ingrediente de care chiar trebuie sa ne ferim.
Am ramas fermecata de produsele lor pe care le-am putut testa acolo si despre care ni s-a vorbit .Pe unele deja mi le-am comandat .




                           Acesta este primer pentru fata (pe care o sa mi-l cumpar cat de curand )





Ultimul produs este de fapt un shimmer mineral. L-am testat si este pur si simplu demential.
De asemenea,mi-l voi comanda in cateva zile, iar mai tarziu voi reveni cu parerea mea concreta & swatch-uri.


In continuare ,ne-a fost prezentat un sistem de unghii pe baza de gel. Christian a facut o demonstratie live si ne-a vorbit despre fiecare pas pe care trebuie sa il urmam.







In ultima poza sunt eu si cu Master-ul de cinci stele al acestei firme, UDO CARSTEN,o persoana care poate fi un exemplu pentru noi toti.



Per total, a fost o experienta foarte placuta, din care am avut ce invata. Am avut ocazia de a cunoaste oameni deosebiti, motiv pentru care as repeta experienta!



3 comments

  1. Cat costa Alina..shimmer-ul mineral?imi place cum arata! :D

    ReplyDelete
  2. Really, so fabulous article.... appreciate the great information about Sisel International
    many thanks...

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!