Machiaj reciproc - in colaborare cu Valentina Bucur

Saptamana trecuta am vazut ca bloggerita Valentina Bucur postase pe facebook un anunt "caut modele din Giurgiu pentru machiaj".Ce mi-a trecut mie prin minte? Avand in vedere ca doar o singura data in viata mea m-am lasat machiata de catre "o artista" pentru banchet , mi-am zis sa ma ofer eu . Urmaresc blogul Valentinei , am vazut machiajele ei si am zis sa incercam.
Valentina mi-a facut o propunere : "Ok,te machiez,dar nu vrei sa ma machiezi si tu pe mine si sa facem un mic proiect pentru blog?"Incantata de idee,imediat am acceptat asa ca luni Valentina m-a chemat la ea pentru machiaj, am vazut si produsele pe care ea le detine,iar marti a fost ea la mine pentru a o machia cu produsele mele.

Incep prin a va arata machiajul pe care Valentina l-a realizat.

Before &After














Machiajul pe care l-am realizat eu Valentinei :

















Ce mi-a placut ?!

*Sincera sa fiu, sunt deschisa oricarei colaborari si  iubesc proiectele de genul acesta ca si cele organizate impreuna cu celelalte fete din blogosfera.
*Am descoperit..lucruri noi despre mine.Pur si simplu am toata rabdarea din lume pentru a crea un machiaj,dar nu prea am atunci cand eu trebuie sa fiu machiata.
*  faptul ca Valentina detine paleta sleek si am avut ocazia sa o vad in realitate ,desi spre surprinderea mea e atat de mica...:))

Ce nu mi-a placut ?!

* I-am spus si Valentinei ca urasc sa ma dau cu rimel pe genele inferioare.Pur si simplu ma schimba total,ma maturizeaza.
*De asemenea, creionul negru pe linia apei.Eu ,de obicei ,creionul negru pe waterline il folosesc doar cand fac smokey eyes,dar niciodata la machiajele deschise;pur si simplu nu-mi sta bine.
*Mi-ar fi placut ca cearcanele sa-mi fie acoperite mai bine.Obsesia meaaaaaa !:))))))))


Ce parere aveti despre machiajele noastre ?! 
Va invit si pe blogul Valentinei !!!






No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!