♥ 2 Year Blog anniversary ♥


Blogul meu implineste astazi 2 ani ! Nu imi vine sa cred cat de repede trece timpul. 
In urma cu 2 ani imi doream din suflet sa imi citeasca cineva postarile timide, si desi feed-back-ul nu prea exista, am continuat sa scriu pe acest blog din pasiunea mea pentru machiaj si cosmetice.
Acum, stau si ma gandesc la faptul ca am cunoscut bloggerite cu care m-am imprietenit,  la colaborarile pe care le-am avut cu diverse firme ( unele bune, altele mai putin bune) , la cititorii care au ajuns aici fara ca eu sa fac altceva decat sa scriu despre ceea ce simteam .
De asemenea, regret faptul ca nu intotdeauna am gasit timp pentru blog si poate ca, daca "munceam" si mai mult, acum era si mai mare, insa nu-i panica.;mi-am promis ca anul acesta voi incerca sa postez zilnic, in cel mai rau caz, o data la 2 zile ! In schimb, anul 2012 a fost bun pentru mine in ceea ce priveste partea de make-up.
Am avut parte de nenumarate cliente, ceea ce nu poate decat sa ma bucure deoarece simt ca sunt pe drumul cel bun.


Ma gandesc serios sa schimb design-ul blogului si am in plan sa realizez anumite lucruri insa vi le voi dezvalui mai tarziu.
Inchei aceasta postare cu o mica surpriza :


Am ales ca premiul sa fie format din iubitele produse Essence:
-Mascara - I love extreme 
-un blush silky touch blush ( nuanta o va alege castigatoarea )
-un kit pentru conturarea sprancenelor 



Doresc sa schimb tactica; AJUNGE cu random org si cu vanatorii de giveaway-uri.
Chiar imi doresc din suflet ca premiile oferite de mine sa ajunga la cititorii mei fideli.
Asa ca singura regula este sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari:

1.Ce va place la blogul meu.?
2.Ce nu va place la blogul meu?Ce credeti ca ii lipseste ?
3.Cateva sfaturi si impresii.

Castigatorul va fi ales de mine, pe baza raspunsului dat.( voi tine cont de originalitate, atentia acordata acestuia )

Durata : 5.02-23.02 urmand ca pe 24 sa afisez castigatorul.

Later edit: Concursul se sfarseste pe 7 urmand ca pe 8, de ziua femeii sa afisez castigatoarea.Pe 9 voi trimite coletul !




3 comments

  1. 1. Urmaresc blogul tau de ceva timp, si sunt foarte multumita, caci aici gasesc subiecte interesante care merita citite si luate in seama. De fiecare data gasesc cate un sfat, "o vorba buna" care chiar imi trebuie, mici trucuri care fac viata mult mai savuroasa, mai exotica, moda... tot ce vrei. De exemplu, posatrile din ianuarie au aparut ca un inger salvator la intrebarile mele. Mai exact, intentionam lunile acestea sa cumpar niste pensule de machiaj, si aveam diferite intrebari... ce tip de pensule sa aleg, ce brand ar fi mai bun, ce marimi, ce pensula mi-ar trebui pentru FDT. Iar cand am deschis blogul, nu mi-a venit sa cred... eram asa de fericita! Bloggerita mea favorita, Alina, m-a ajutat pentru a nu stiu cata oara sa gasesc raspunsurile corecte si precise; mi-ai citit gandurile. In plus, am mai descoperit si taine de care nici nu stiam.

    2. Cred ca ii lipseste o rubrica de "dont's". Niciodata nu am vazut astfel de rubrici pe blogurile de beauty. Ce inseamna asta pana la urma? Se spune ca stilul nu se invata, stilul "este". Bun. Dar daca ce "este" nu e bun si iti faci rau fara sa-ti dai seama? Daca problemele tale au totusi o solutie pe care tu, fiind prea ocupata intre job, scoala, prieten si pisica, nu o vezi? Atunci de ce sa nu vina adevarul salvator din blogul tau, pe care il citesc aprobator pe drum, in metrou sau acasa? Hmm? Pai sa iti spun eu. Vreau sa scap de greselile de beauty pe care le fac prin simplul fapt de a citi blogul tau si de a bifa toate lucrurile negative care sunt la "dont's". Ajuta-ma sa vad lucrurile nenatorale si nesanatoase. Complicate.

    3. Cauta sa aduni motive de bucurie si fericire
    cotidiana. Scrie in fiecare zi, asta depinde de tine. Multumesc
    pentru tot ceea ce esti si poti deveni!

    P.S. Te astept pe blogul http://alexandradavidpersonalshopper.wordpress.com/ .

    ReplyDelete
  2. Hai ca mi-am facut si eu curaj sa particip...am zis ca se mai strang inscrieri dar vad ca se intampla exact cum patesc si eu pe blog: daca nu scrii ca e giveaway, nu intra nimeni pe blog...pacat, pentru ca noi muncim mult, si se vede aprecierea din afara (care este zero :)) ).


    Uf, recunosc, te-am descoperit inca de la inceput, din urma cu 2 ani, pentru ca ne-am deschis blogul cam in aceeasi perioada, insa nu imi placea cum arata logul tau.Ma refer aici la aspect:))
    Evident, nici al meu nu arata deloc stralucit, dar na...
    Ce mi-a placut insa cel mai mult, au fost pozele!Este geniala si extrem de expresiva!Ai niste pozici superbe, asta pe langa faptul ca esti talentala la machiaj si ai si un bun simt la culorilor, si combini foarte interesant atat hainutele, cat si tematicile care vrei tu sa le arati pe blog...m-am facut inteleasa sau te-am pierdut?:))


    Acum insa, imi place tot!Cum ti-am spus si zilele trecute, Andreea a facut o treaba extraordinara cu blogurile noastre (si mi-e mi-a imbunatatit aspectul) si clar te reprezinta!Imi place poza din centru, pari a fi o domnisoara care ne invata noi lucruri despre make -up si modelling.Esti funny si originala!


    Sfaturi, nu prea as avea.Adica na, e greu sa ai timp sa postezi zilnic, si stiu si eu cat este de greu sa faci asta si sa tii pasul uneori si cu scoala si cu blogul si cu alte treburi.De multe ori am zis ca renunt, dar nu as putea si sper sa nu o faci nici tu, pentru ca se vede cat de mult iubesti lucrurile frumoase si ar fi o adevarata pierdere pentru Google stilul tau si blogul.
    Mi-ar placea sa avem mai multi fani adevarati pe blog, dar stiu ca asta este imposibil in ziua de astazi...majoritatea umbla dupa concursuri, si rar se uita sa vada ce am postat, sau sa-si rupa din timpul lor pentru a ne spune o parere.Nu pot decat sa iti doresc mult succes pe viitor in ceea ce faci si sa o tii tot asa!
    Te pup dulce si La multi ani!:)

    ReplyDelete
  3. Mi-am adus aminte:))
    Vezi ca sunt cateva pozici care ies din spatiul postarilor.Sa incerci sa le modifici inainte de publicare sau sa le faci cumva sa intre in spatiu ca e mai frumos asa..:D

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!