Valentine's day series: Hippie girl

   Fiindca am scapat de sesiune si am mai mult timp liber, mi-am propus sa va incant privirea cu o serie de machiaje pentru ziua indragostitilor.Desi mai e doar o zi pana pe 14, am sa duc la sfarsit aceasta serie, deoarece sunt multe persoane care sarbatoresc aceasta zi a indragostitilor de Dragobete,sarbatoare romaneasca.
Sincera sa fiu, din punctul meu de vedere, nu ar trebui sa existe o zi anume pentru a sarbatori iubirea..Iubirea o simtim in fiecare zi si o putem sarbatori cand dorim. Mie personal mi se pare mult mai dragut sa primesc o floare sau o cutie de bomboane intr-o zi oarecare, fara sa ma astept, si sa ma intreb "de ce?" iar raspunsul sa fie.."Pentru ca te iubesc! "
Deja sunt scarbita de comentariile din jurul meu precum" Bine ca nu's cuplat/a, acum trebuia sa cumpar si cadou". Pe bune? Daca o iei ca pe o obligatie mai bine las'o moarta.Dar sa revenim la ale noastre.
Pentru ca suntem diferite, in sensul ca poate unele dintre voi sunteti firi romantice si optati pentru un machiaj gen Marilyn Monroe & bucle lejere, insa altele dintre voi pot  opta pentru un machiaj mai natural, sau de ce nu, puteti face parte din categoria fetelor nonconformiste, am considerat ca e ok sa ofer cate o alternativa pentru fiecare.
   Machiajul pe care urmeaza sa vi-l prezint astazi, se bazeaza pe tehnica cut-crease,care m-a cucerit in ultima perioada !
As spune ca este ideal pentru o tipa rebela, insa de asemenea, il puteti adapta in functie de personalitatea voastra.Va las cu pozele, iar in final astept parerea voastra care este extrem de importanta pentru mine.













Produse folosite :

-baza de machiaj Radiant
- trusa Pop up store Sephora
-paleta 120 
-Creion Oriflame
- eyeliner Essence
- mascara Essence


- fond de ten Miss Sporty
-concealer Catrice
-Iluminator Radiant ( vezi AICI REVIEW )
-Pudra Benecos ( vezi AICI REVIEW )
- ES blush Palette ( vezi AICI REVIEW )
- paleta contur MUFE

- gloss Seventeen


Ce parere aveti ? Astept cu drag sugestiile voastre. 
In final, vreau sa va anunt ca am dat drumul unui giveaway AICI unde puteti castiga produse essence.





No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!