Valentine's day series: Heartbreaker -vs- Sweetheart





Da, a venit si ziua de 14, ziua indragostitilor ar spune unii, altii ar spune ca sarbatoresc pe 24!Oricum ar sta lucrurile, astazi lumea se imparte in 2 categorii: cei aflati intr-o relatie si cei single. De aceea, pentru ziua de astazi am ales sa va arat 2 look-uri.


Fiindca suntem la aceasta parte a postarii, as dori sa va intreb pe cele care sunteti intr-o relatie, cum va petreceti ziua ? V-ati facut vreun plan special ? Ce cadouri ati pregatit pentru iubitii vostri ? 

Acum va voi prezenta tipul de fata feminina, romantica, fericita.







Nu ai un iubit de ziua indragostitilor? Nu'i panica. Ziua indragostitilor ar trebui sa fie in fiecare zi,fiecare clipa ar trebui traita la maxim alaturi de cel drag, nu doar de Valentine's Day sau de Dragobete.
Mai bine profita de ocazie si iesi impreuna cu prietenii in oras, mergi la shopping sau rasfata-ti parul/fata cu masti, uita-te la un film bun, gateste si gandeste-te ca e doar o zi normala, pentru ca asa si este.
Cu toate acestea, va prezint varianta urmatoare:







Saptamana trecuta v-am spus pe facebook ca am petrecut o zi intreaga la Art of image studio , unde am avut parte de un shooting cu tot tacamul.Mai multe va voi povesti intro postare separata, cand voi reusi sa iau toate fotografiile.

Machiaj: Mariana Romanica
Vestimentatie:Tiendafashion.ro

Voi din care categorie faceti parte ?!
In concluzie, indiferent daca sunteti single sau intr-o relatie, profitati de fiecare clipa, rasfatati-va pentru ca voi sunteti cele mai importante !



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!