Review: Fond de ten Miss Sporty SO MATTE perfect stay

La sfarsitul lunii ianuarie va spuneam pe pagina de facebook ca mi-am cumparat fondul de ten So matte perfect stay de la Miss Sporty. Astazi a venit timpul sa va spun ce parere mi-am facut despre acest produs.




Matifeaza portiunile lucioase si te scapa de porii dilatati. In final pielea ta va fi catifelata ca o piersica si va avea un aspect placut pe tot parcurusl zilei.
Fiind super rezistent, tenul tau va arata la fel de bine timp de pana la 14 ore de la aplicare. Este rezistent la tranfer, infrumuseteaza tenul si pe langa oxidantii benefici mai contine vitamina A, C si E.



Mai intai de toate, trebuie sa va spun ca acest fond de ten este o noua varianta imbunatatita a vechiului fond de ten ( vezi mai jos )



Ce inseamna o varianta mai imbunatatita? In primul rand, noul fond de ten are pompita, lucru extrem de necesar pentru a doza cantitatea necesara, iar design-ul este extrem de dragut ( mi se pare ca seamana mult cu bourjois healthy mix )


In al doilea rand, este foarte bine formulat. Ingredientele pe care acest fond de ten le contine sunt foarte ok printre care si vitaminele A,C,E, iar pretul este unul destul de mic, zic eu .Acesta variaza intre 15 si 18 RON.
Este disponibil in 3 nuante light, medium & dark. Eu detin nuanta light.
Acoperirea este medie, in sensul ca acopera porii, insa roseata foarte putin. 
Intra extrem de repede in piele, iar pentru o acoperire mai buna eu folosesc pensula sigma F80; cand am mai mult timp la dispozitie folosesc un buretel. Multe dintre voi folositi degetele pentru aplicarea fondului de ten, insa trebuie sa stiti ca astfel gradul de acoperire este unul mai mic.
Acest fond de ten se lauda ca ofera un aspect mat pana la 14 ore. Eu am un ten mixt si din pacate, trebuie sa spun ca dupa 3-4 ore tenul imi luceste in zona T desi folosesc pudra, iar dupa 8 ore nici urma de fond de ten pe fata mea.
Il recomand doar pentru uniformizarea culorii tenului. Daca aveti cosuri, mai bine va indreptati atentia catre un alt fond de ten.







Sincera sa fiu, nu il voi mai recumpara. Are un mare plus pentru ingredientele pe care le contine, pentru design, insa consider ca nu face ceea ce promite.Cred ca pe un ten normal se comporta mult mai bine decat pe unul mixt.


ATENTIE
Fiecare tip de ten are nevoile lui.
Daca pentru mine nu este fondul de ten ideal, pentru voi ar putea fi.


Voi ati folosit acest fond de ten? Cum v-ati inteles cu acesta ? Daca nu l-ati incercat, sunteti tentate sa o faceti ?


5 comments

  1. Sincera sa fiu, nu cred deoarece este un fond de ten uscat destinat tenului mixt/gras. Daca il vei folosi o sa apara ca o masca pe fata ta.

    ReplyDelete
  2. Mie nu mi-a placut deloc varianta veche, dupa ce l-am folosit a doua oara m-am convins ca nu este potrivit...nu stiu ce sa zic..

    ReplyDelete
  3. Nu l-am incercat,dar nici nu ma tenteaza.

    ReplyDelete
  4. nu l-am incercat, dar nici nu ma tenteaza

    ReplyDelete
  5. L-am incercat dar am fost foarte dezamagita. Nu face nimic din ce promite. Nu recomand nimanui.

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!