Review: KIKO velvet mat lipstick / 604 Bright Orange

   Am fost foarte mult timp in cautarea unui ruj portocaliu, mat. Am tot incercat diverse rujuri, insa nici macar unul nu era ceea ce cautam. Sa nu mai spun ca m-am pacalit cu revistele Avon si de fiecare data spuneam "gata, de data aceasta sigur e ceea ce caut" pana cand ajungea in mainile mele, iar dezamagirea era mare.
   Am fost in Spania vara trecuta si am zis ca imediat ce ajung trebuie sa merg la KIKO.
In cazul in care nu stiti, Kiko este un brand infiintat in Milano ( Italia). Din fericire pentru mine, se gaseste si in Spania, din nefericire pentru noi toti, nu se gaseste in Romania.
Daca tot am avut ocazia sa ajung acolo, bineinteles ca nu puteam pleca cu mana goala. Mi-am luat talpasita de acolo extrem de fericita. De ce? Pentru ca am dat banii pe un iluminator incredibil (urmeaza review) si pe un ruj portocaliu genial, perfect. Este ceea ce cautam. Il iubesc si sunt dependenta de el. Continuati sa cititi postarea si veti vedea de ce spun asta.




Ce mi-a placut in mod deosebit este faptul ca este mat si nu usuca buzele. Din contra acesta hidrateaza, le mentine moi . Designul acestui produs este foarte elegant, iti atrage privirea inca de la inceput.


Este extrem de pigmentat, cremos si dureaza ore bune pe buze. Chiar daca se sterge, ramane pigmentul, iar buzele au o culoare atat de frumoasa...
Din cate am cercetat, acest ruj este imbogatit cu K2 Repulp care stimuleaza acidul hialuronic pentru a mentine buzele moi.

Swatch:





-design elegant
-  este extrem de pigmentat
- mat
- nu usuca buzele
-culoarea dureaza ore intregi
- ingredientele sunt alese cu grija
-


-  produsele kiko nu se gasesc in Romania



- Este disponibil in 15 nuante ( vezi AICI )
- Se gaseste in Italia, Spania , Franta, Statele Unite,  Germania, Portugalia
-Pret £ 6.90 - aprox. 37 Ron
- Cantitate:  3.5 g

Il iubesc. Este genial, si da,  este rujul meu preferat mai ales vara. 
Daca ar veni ziua in care mi s-ar spune ca avem Kiko in Romania, cred ca as urla de fericire. Serios, au produse de inalta calitate la preturi foarte ok.

Ati incercat produse Kiko? Daca da, ce ati incercat? Ce v-a placut?..Sau de ce nu, astept sa-mi spuneti daca au fost produse care v-au dezamagit.



4 comments

  1. ce frumos e:X nu am incercat niciun produs de la ei

    ReplyDelete
  2. am si eu un creion de ochi si doua farduri de ochi de la kiko :x creionul de ochi nu prea ma impresionat.. dar fardurile sunt super :*

    ReplyDelete
  3. Din pacate cei de la Kiko au planuri sa aduca brandul lor in Romania abia in 2017. Au avut propunere(de la seful meu :D ) sa deschida anul acesta aici dar au refuzat. Au spus ca vor sa deschida 40 de magazine in Ungaria. :)) Sunt curioasa daca mai deschide. :)) Cu prima scapare intr-un magazin Kiko fac ravagii, promit. :)))

    ReplyDelete
  4. pacat ca nu avem si la noi KIKO....sunt fan:)incearca rujul rezistent 111...superb pt vara

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!