Review: Sapun natural Aimeea

Daca in postarea anterioara am vorbit despre demachiantul pentru ten mixt Aimeea, astazi va propun sa discutam despre sapunul natural Aimeea cu mango si argan





  Contine: lapte de capra, ulei saponificat de masline, cocos, babassu, ricin, unturi saponificate de cacao, shea si mango, ulei esential de chiparos, fenicul, lemn de trandafir, lavanda, ulei de argan.
  Recomandat pielii sensibile, iritabile, scalpului iritat, tenului matur, piele uscata, piele normala





   M-am amuzat tare cand am primit acest produs, deoarece primul lucru pe care mi l-a spus mama a fost" Uite mama, initiala ta e trecuta pe sapunul homemade":)))) ! Eu i-am raspuns tare amuzata " Nu, nu, mama. Vorbim despre Aimeea aici."
   Este un sapun solid, dupa cum se vede, care are un miros placut de plante. Am fost curioasa sa il incerc deoarece este facut din ingrediente 100% naturale . Mi-a atras atentia fiindca nu contine grasime de origine animala ca cele facute de bunicile noastre.
Acest sapun face multa spuma. Inca un lucru important pentru mine este faptul ca imi lasa pielea fina si nu o usuca.
   Fiecare ingredient este ales cu atentie si delicatete. Ce imi place in mod deosebit la Aimeea este ca iti poti face propriul produs fie ca e sapun, demachiant sau crema; adica cu ingredientele benefice propiului ten. Nu-i asa ca-i minunat? Mai ales ca preturile sunt extrem de rezonabile. Pe spatele fiecarui produs gasiti lista ingredientelor :



Eu recomand cu mare caldura produsele pe care le gasiti aici ! Va invit sa cititi acest articol scris de Dana, cea care realizeaza aceste minunatii. 



PRET: 8 RON

Ati dori sa incercati produse handmade Aimeea realizate in momentul comenzii, special pentru voi??







No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!