Shooting: Glam Rock

   Inca din timpul facultatii asteptam cu nerabdare vacanta pentru a ma apuca de portofoliu. Da, imi doresc sa lucrez intens in vara aceasta, sa exersez extrem de mult diferite tehnici. Asa ca impreuna cu Lucian Ionescu, un tanar de numai 17 ani pasionat de fotografie, ne-am apucat de treaba. Puteti sa vedeti munca pe care o depune chiar pe pagina lui de facebook Lucian Ionescu Photography. Si v-as multumi din suflet daca i-ati da un like.
   Sa revenim la shootingul nostru. Eu am ales sa ma ocup de tot ceea ce tine de: make-up, hairstyle si styling. Astfel, ne-am gandit sa incepem cu Madalina, o tipa pe care amandoi o cunosteam si pe care am mai machiat-o pentru un eveniment ( vezi aici)







   Sedinta a durat timp de 6 ore si jumatate. Astazi va voi arata prima parte, iar in postarea urmatoare voi reveni cu partea a doua ( alt machiaj, alta tinuta)
   Personal, sunt extrem de incantata de ceea ce a iesit. Va puteti inchipui ca eu nu am mancat absolut nimic ieri pana la ora 19 ?  Eu de abia dupa ce am incheiat shootingul si i-am dus pe fiecare acasa am realizat ca toata ziua nu am pus in gura decat un pahar de cola. Cam atat de entuziasmata am fost.
Iar acum,  sa v-o prezint pe frumoasa Madi. 


























Totul a decurs excelent. De'a lungul timpului am invatat ca este extrem de important ca in momentul in care incepi o colaborare, intre toti cei implicati trebuie sa existe o legatura. 
La noi a existat , ne-am distrat si am muncit totodata, astfel nu am simtit cand a trecut timpul. Si da, ne-a placut mult. 

Ce parere aveti ? Stiti ca parerea voastra este extrem de importanta pentru mine.
De asemenea, nu uitati sa ma urmariti si pe pagina mea de facebook Alina Barbu Make-up & Beauty. Acolo postez mai des.




4 comments

  1. Ce frumusica e Madi :X imi place machiajul, ti-a iesit super bine. Felicitari :*:*

    ReplyDelete
  2. Multumesc mult Gagica. Te pup:*

    ReplyDelete
  3. Superb, totul este superb iar Madi este frumusica foc. :)
    Pupici

    ReplyDelete
  4. Saru'mana Dee. Te pup!

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!