Review: Gene false BornPrettyStore

Acum cateva saptamani am primit din partea celor de la BornPrettyStore un set cu 10 perechi de gene false. Alaturi de ele, am primit un adeziv si un aplicator special pentru gene false.





Genele sunt voluminoase, de efect, insa putin cam rigide fata de ardell, deoarece am observat ca sunt din alcatuite din fibre sintetice. Cu toate acestea, nu par ieftine, de plastic. Sunt lucrate foarte bine.
 Pentru aplicarea acestora nu am folosit adezivul de mai sus. Mi-a fost teama de a nu cauza neplaceri, insa am de gand sa il folosesc pentru a-mi aplica eu gene false ziua, cand stau prin casa pentru a-mi putea forma o parere.







Genele le-am folosit pentru shootingul cu Madalina:







Aplicatorul pe care l-am primit este dragut, insa nu as spune foarte util. Eu ma descurc mai bine cu mana si cu penseta. Sincera sa fiu, cred ca sunt eu putin in urma si nu il folosesc prea bine. Daca stiti voi cum sta treaba, anuntati-ma si pe mine. Pana atunci eu raman la metoda clasica de aplicare.


Pretul setului este $ 5.95 = aprox 20 RON. Mi se pare extrem de convenabil.
Transportul este gratuit indiferent de tara in care locuiti, iar folosind codul DAL91 aveti o reducere de 10% din comanda.






2 comments

  1. am si eu un aplicator de gene...inca e sigilat :))))

    ReplyDelete
  2. Sunt superbe. si eu sunt fana a genelor false. :D
    Pupici

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!