Review: Masca exfolianta cu castraveti Montagne Jeunesse

Saptamana trecuta v-am vorbit despre  masca tonica cu minerale de la Montagne Jeunesse si despre plasturii pentru puncte negre. Astazi va voi vorbi despre masca exfolianta cu castraveti de la Montagne Jeunesse.



  • Daca despre masca tonica va spuneam ca este sub forma unei panze care se aplica pe fata, masca exfolianta cu castraveti este sub forma unui gel verzui, care in momentul in care este aplicat pe fata devine transparent.
  • spre deosebire de masca tonica care se putea folosi o singura data, masca exfolianta are un continut cat pentru 2 sau chiar 3 aplicari
  • mirosul este unul destul de puternic
  • se aplica pe fata curata evitandu-se zona ochilor; dupa 10-20 minute se indeparteaza cam asa:


 Dupa indepartarea mastii, tenul se simte mai curat, mai fin. Eu am constatat o schimbare pentru o scurta durata. Ma refer la faptul ca porii nu mai par atat de dilatati. Eu am un ten mixt, iar in zona T si-a facut treaba asa cum trebuie. 
Nu recomand aceasta masca pentru ten uscat. In schimb, cu mare drag o pot folosi persoanele cu ten mixt/gras.

Produsul se gaseste in hipermarketuri si supermarketuri precum: Carrefour, Kaufand, Real, Auchan, Cora etc. Pretul variaza intre 8 si 10 RON. 

Ati folosit aceasta masca? Daca da, care este parerea voastra? Daca nu, ati vrea sa o incercati?!


2 comments

  1. Nicoleta AlexandraJuly 22, 2013 at 8:14 PM

    N-am incercat-o pana acum, dar ma tenteaza si deja se afla pe wishlist:)):D

    ReplyDelete
  2. si eu am folosit-o tot de trei ori, insa mie mi-a uscat cam tare tenul :(, dar nici nu m-am mirat avand tenul uscat. o primisem la testare si de aceea o si folosisem.

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!