Eveniment: Kleo's Three Years Blogiversary

Vineri, 20 septembrie, ora 18:00 trebuia sa fiu in Bucuresti, la Starbucks Baneasa. Motivul? Va marturiseam si pe pagina de facebook ca prietena noastra, Kleo, implineste 3 ani de cand are pagina de facebook, implicit blogul.



Plina de emotii, am inceput sa ma pregatesc fiindca a trebuit sa plec din Giurgiu cu doua ore mai devreme. De ce aveam emotii? Pentru ca era primul eveniment de acest gen la care aveam ocazia sa iau parte. Pentru prima data intalneam bloggerite pe care le urmaresc si le admir de multa vreme. Ba mai mult, eu chiar nu cunosteam face2face pe nimeni de acolo. Fetele se mai cunosteau intre ele, dar asta nu a fost o problema pentru mine.
Si cum niciodata nu pot ajunge la o intalnire fara sa imi fac nervi, am ramas blocata in traficul infernal din Bucuresti. Puteam sa jur ca nu voi ajunge la timp, insa am avut noroc, iar la 18:05 eram acolo.
Cand am ajuns, toate fetele, cu exceptia Anei, erau acolo. Usor timida, am inceput sa fac cunostiinta cu toate(dupa cum puteti vedea mai jos).






Am cunoscut-o pe Kleo, o tipa extrem de cool. M-a amuzat teribil reactia ei cand m-a vazut " Vai de mineeeeeee, cat de micuta esti..Puteam sa jur ca esti mai inalta"
Imi doream mult sa o cunosc si ii multumesc ca si-a dorit sa ii fiu alaturi intr-o zi importanta pentru ea.




Pe Ana imi doream mult sa o cunosc si ma bucur ca am avut ocazia, chiar daca nu am putut discuta prea multe in seara respectiva. Oricum, data viitoare cu siguranta vom discuta mai multe ( ok Ana?!:)) )
Despre Maya nu stiam prea multe. Este o tipa extrem de prietenoasa si de gasca. Cu ea nu te poti plictisi nici macar o clipa. 


Pe Flory nu o stiam absolut deloc.Ea nu detine blog, insa este o cititoare fidela a mai multor bloguri de beauty. Din pacate, nici ea nu stia despre mine, insa am avut timp sa ne cunoastem. Este o tipa extrem de dulceeee si as vorbi cu ea ore in sir. E geniala si imi doresc foarte mult sa o revad !!


De cand am ajuns, am stat in compania Monicai si a Maiei. Monica urmareste constant activitatea mea de beauty blogger si  m-am bucurat nespus de mult sa o cunosc. Este o persoana tare calda si deschisa, comunicativa. 
Inca o persoana care mi-a ramas in suflet si pe care imi doresc sa o revad este Maia.
Pe ea o puteti urmari pe youtube . De asemenea, este o tipa foarte deschisa cu care am vorbit mult. 



In poza de mai sus sunt eu cu  Ana Maria Tatucu de la BeautybarometerGia (o tipa extrem de simpatica pe care cu totii o cunoastem pentru minunatele manichiuri pe care le face)  si Monica.

Am avut ocazia sa o cunosc si pe Alina Stan de la MyChicLifestyle. Ca si pentru mine, era si pentru ea primul eveniment de acest gen. O tipa foarte ok, in compania careia te simti extrem de bine.
Daniela Stancu ( ma bucur foarte mult ca am cunoscut'o) a venit cu beautycase-ul care continea minunatii profi. A machiat'o pe cea care detine blogul Pandorei, explicand pas cu pas.









Au mai fost cateva fete precum Irina, Anne de la Lola's Box, Miruna ( o citioare de'a lui Kleo) etc. cu care nu am avut ocazia sa stau prea mult de vorba, insa cu siguranta data viitoare vom discuta mai multe.

Cei de la Starbucks ne-au gazduit, ne-au oferit o cafeluta, dar si cate o gustare.



Kleo a inceput pregatirile cu mult inainte, cautand sponsori pentru acest eveniment, pentru ca noi sa plecam acasa cu un goodie bag. Mai jos puteti vedea ce am primit:




Per total, a fost o seara extrem de placuta. Am cunoscut fete minunate, am vorbit ore in sir despre beauty, blog, produse cosmetice si machiaj, am ras, am glumit.

Inca o data, la multi ani draga Kleo si iti multumesc ca ti-ai dorit sa iau parte la acest eveniment !






13 comments

  1. Ce-mi place cum ai scris. Esti o draguta si din cate observ iti place sa vezi cate ceva bun in fiecare! ^_^
    A, și te avertizez de pe acum, eu chiar sunt înaltă (am 1,76) :))

    ReplyDelete
  2. Adriana, de abia astept sa te cunosc !!! Presimt ca ne vom intelege extrem de bine ::D !

    ReplyDelete
  3. Iti multumesc Ana. Vreau sa stii ca sunt extrem de fericita ca am avut ocazia sa te cunosc.Sunt sigura ca ne vom revedea in curand. Te pup cu drag !

    ReplyDelete
  4. M-am simtit extrem de bine. Te pup si cu siguranta ne vom revedea:*

    ReplyDelete
  5. Awww.. :* chiar imi doresc sa ne mai revedem sa vorbim mai muuuuullttt :) :*

    ReplyDelete
  6. a fost una dintre cele mai reusite intalniri si eu ma bucur ca ne-am cunoscut, poate ne mai revedem cu alte ocazii! te pup

    ReplyDelete
  7. Ha ha, pana si eu care sunt obisnuita cu traficul din Bucuresti m-am enervat pe drum , deci te inteleg perfect.
    Vreau sa iti spun ca ma bucur mult ca te-am cunoscut, la fel ca si pe celelalte fete, mai ales ca de la un timp incepusem sa te urmaresc de blog mai din umbra.
    Abia astept sa ne revedem!


    Pupici,
    Maria:*

    ReplyDelete
  8. multumesc pentru cuvintele frumoase! m-am simtit minunat , poate mai reusim sa ne mai intalnim si alta data ca a trecut timpul prea repede

    ReplyDelete
  9. Alina esti ca o pisicuta frumoasa :X te-am vazut pe toate blogurile...Te pup

    Te pup

    shoeper-women.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Draga mea,


    tare ma bucur ca te-am cunoscut si acum ca stiu ca esti la Fac in Bucuresti poate mai iesim la o cafea. Poate ceva sedinte foto impreuna....
    Multumim Kleo pentru petrecere si ca ne-ai adunat pe toate intr-un loc minunat.

    ReplyDelete
  11. Dana, sigur. Mi-ar placea la nebunie !

    ReplyDelete
  12. Hahaha:))) Multumesc dragutzo. Te pup maxim

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!