Review: Ochelari de vedere Firmoo

Daca ma urmariti pe facebook, cred ca ati vazut in ultima vreme fotografii cu mine purtand ochelari. Am fost si inca sunt intrebata daca am ceva probleme sau daca pur si simplu ii port ca un accesoriu " de fite".
 Astazi va voi spune ca in urma cu 2 luni am aflat ca am o mica miopie si ca este necesar sa port ochelari macar 6 luni non-stop. In plus, am o sensibilitate la lumina puternica.
In momentul acesta apare in peisaj magazinul online firmoo.com care imi propune sa testez o pereche de ochelari.


   Firmoo este un magazin online care comercializeaza ochelari atat de vedere, cat si de soare.
 Am fost intrebata " De ce iti comanzi online? Nu iti e frica ca nu ti se potrivesc?"
Daca va faceti cont pe firmoo puteti incarca o poza cu voi si puteti proba ochelarii, astfel incat sa faceti cea mai buna alegere. Eu nu am facut asta deoarece stiu cu ce tip de rama imi sta bine si cu ce nu.


    M-am gandit ca daca tot trebuie sa ii port des, sa fie si pe placul meu. Astfel mi-am ales aceasta pereche de ochelari care mi-a furat privirea instantaneeu.
   Trebuie sa specific ca am fost uimita de faptul ca in mai putin de o saptamana am primit coletul, mai ales ca acesta era extern. Il asteptam in 2 saptamani, la posta vamala, dar am fost sunata de catre curier rapid, motiv pentru care am ramas" whaaaaaaaaat?"
   Au dat dovada de profesionalism, asa cum ar trebui de altfel sa se intample cu toate firmele.

   Pachetul care mi-a sosit contine: ochelarii, laveta pentru sters lentilele, un toc rezistent, saculet firmoo, dar si o surubelnita cu mici suruburi.
   Lentilele sunt standard, au protectie UV ( lucru care inseamna extrem de mult pentru mine) si sunt alcatuite din sticla organica. Ramele sunt din plastic.


Acestia au fost primii ochelari de vedere pe care i-am purtat si trebuie sa va spun ca mi-a fost putin dificil pana m-am obisnuit cu ei. In prima zi am avut dureri de cap si stari de voma. Ideea e ca daca ii purtati pentru prima data, sa o faceti in casa si sa ii purtati putin cate putin pana va obisnuiti cu ei.






   Chiar daca nu ii primeam pentru testare, ii cumparam online. Si stiti de ce? Pentru ca in momentul in care mi-am facut controlul, pentru o pereche de ochelari ca acestia trebuia sa platesc 475 Ron. Mi se pare extrem de mult, avand in vedere ca de pe acest site ii luam cu maxim 200 Ron cu transport cu tot.

   Daca ati citit cu atentie pana acum, aflati ca Firmoo ofera celor care cumpara pentru prima data de pe site, o pereche de ochelari GRATIS; nu trebuie decat sa platiti transportul care costa $ 24 aprox. 80 RON.
   Eu zic ca este o afacere geniala, asa-i ?!









14 comments

  1. Iti sta foooooarte bine cu ei. <3

    Sa ii porti cu placere.
    Pupici

    ReplyDelete
  2. Place, place, place...de cand o citesc pe Maia Marcu am luato razna cu printurile :))
    Frumoase poze.


    www.oglindaoglinjoara.blogspot.ro

    ReplyDelete
  3. Oh, iti multumesc ca ai trecut pe la mine Alina. Te pup maxim

    ReplyDelete
  4. mai trec,mai trec ;) Te pup si eu :*

    ReplyDelete
  5. Salut,

    Iti urmaresc atent post-urile de pe blog. Imi place cum scrii. Asta m-a determinat s-mi deschid si eu un Blog. Vreau sa intru si eu in comnunitatea voastra si o sa-mi postez zilnic opiniile. Am inceput deja. Acesta este Blog-ul meu: http://opinieseparata.blogspot.com
    Te invit sa facem schimb de link-uri in Blogrol. Asta daca iti place desigur cum scriu.
    Eu sunt la inceput dar sper ca vom fi prieteni pe viitor.
    Daca esti interesat contacteaza-ma la adresa: rainbowmediabucharest@yahoo.com
    Eu am sa te urmaresc in continuare! Tine-o tot asa!

    Cu stima,
    Ionut Alin.

    ReplyDelete
  6. Multumesc mult Adina. Te pup cu drag.

    ReplyDelete
  7. Uh interesant..de un an port si eu ochelari si tot nu m-am obisnuit cu ei:)) Am si eu o intrebare.. daca dau comanda imi aleg eu lentilele,dioptriile?

    ReplyDelete
  8. depinde de unde iti cumperi ochelarii si depinde ce fel de lentine si rama ti-ai ales de costa 475 Ron. Eu am o cunostiinta care lucreaza la optica, si imi face ochelarii mai ieftini si sunt de calitate. Am alergie la Swiss Optic,si-a luat mama la promotie o pereche de ochelari a dat 100 lei dar mai buni sunt aia din piata de la obor. Ochelarii ei erau doar pt citit si scris, desi ii folosea cand isi aducea aminte de ei aratau lentilele alea de zici ca ai dat cu ele de pereti. NU RECOMAND Swiss Optic! Daca ai nevoie de ochelari de vedere iti pot recomanda pe cineva...daca vrei :-)

    ReplyDelete
  9. Iti sta foarte bine si cu ochelari .Pacat ca nu am stiut de aceasta firma pt ca ai comandam si fetei mele si ia are mici probleme dar se incapatineaza sa ai poarte pt ca ai este rusine sa ai poarte afara . Am platit pt 1 pereche de rame 275 ron la optimed si nu sa meritat .

    ReplyDelete
  10. Exact! Platesti o caruta de bani pe aceeasi ochelari pe care ii poti lua cu 100 Ron de pe Firmoo. Apreciez tare mult acest magazin online, iar ramele sunt calitative. Eu ii am de un an si arata perfect.
    In ceea ce priveste purtarea ochelarilor, te rog sa-ti indemni fata sa ii poarte. La mine cu siguranta s-a agravat. Trebuie sa imi fac o programare sa vad exact cum stau lucrurile.


    Pup cu drag!

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!