Inovatoarea bautura a frumusetii Beauty Water Q10

Astazi vreau sa va aduc la cunostiinta o noua descoperire pe care am facut'o. De curand, a fost lansata prima bautura pentru frumusetea femeii care contine coenzima Q10 si vitamina E. Aceasta se numeste BeautyWater Q10. 




Dupa cum stiti, la evenimentul lui Kleo despre care va vorbeam AICI, am primit un goodie bag. Astfel, echipa BeautyWater ne-a dat ocazia sa testam inovatoarea bautura a frumusetii.
 Nu ii voi face un review deoarece pentru a-mi putea da seama de efectele acestei bauturi, ar trebui sa tin o cura de cel putin 30 zile ( o sticla/ zi ), insa vreau sa va spun ca eu sunt entuziasmata de aparitia acesteia.
De ce?! Deoarece stim cu totii ca frumusetea vine din interior. 

COENZIMA Q10 este o substanta prezenta in toate celulele corpului, in special in inima, ficat, creier. Avem nevoie de o doza zilnica de coenzima Q10 pentru energie si pentru buna activitate a inimii si a ficatului. Astfel, 30 mg de Coenzima Q10 ( obtinuta din sursa naturala 100%-  din drojdie) este prezenta in aceasta bautura.

VITAMINA E, asa cum stim cu totii, are un rol foarte important in functionarea sistemului imunitar. Este un antioxidant care ajuta celulele sa comunice. De asemenea, aceasta ne protejeaza pielea de razele ultraviolete etc si ne protejeaza de anumite boli precum Alzheimer etc.
Aceasta bautura contine 50% din doza recomandata zilnic, adica 6mg de vitamina E.


Este o bautura necarbogazoasa, gustul fiind de grapefruit. Imi place extrem de mult ambalajul, motiv pentru care voi pastra aceasta sticluta. Cantitatea este de 250ml.


" Prima bautura pentru frumusete de pe piata din Romania face parte dintr-o familie cu o istorie de 150 ani, numita Hassia Mineralquellen GmbH & Co. KG , una dintre cele mai mari companii de ape minerale, din Germania. beautywater® Q10 este prezenta si apreciata in tari precum Marea Britanie, Elvetia, Lituania, Danemarca, Polonia, Rusia, Grecia, Japonia, in Franta si Emiratele Arabe Unite a participat cu success la targuri de profil."
Suna bine, asa-i ?!

Se spune ca" Antioxidant eficient, dozat ideal pentru o zi, cu actiune intens regenerativa, la nivel celular, acesta contine 30 mg coenzima Q10 si 6 mg vitamina E. In anul 2004, cercetatorul japonez Y.ASHIDA, a constatat că la ocantitate de 60 mg Q10 consumata zilnic (cantitate continuta in doua sticle de beautywater® Q10), in mai putin de 14 zile, profunzimea ridurilor si suprafata acestora se poate reduce vizibil cu mai mult de 30%. "

Sunt extrem de curioasa daca o cura cu aceasta bautura poate sa reduca ridurile. 


Magazin:  Beautywater.ro

Pret: Cutie 8 sticle: 11.49 RON/sticla
         Cutie 30 sticle 10.99 RON/sticla

Ce parere aveti ?!  
Ati incercat aceasta bautura? Dar va tenteaza ?!




2 comments

  1. Am tot citit despre aceasta apa-minune, sunt tare curioasa daca are vreun efect, mai ales ca este destul de scumputa.

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!