Review: Plasture impotriva durerilor menstruale Biointimo

Suntem femei..inalte sau scunde, cu parul lung sau scurt, blonde, brunete sau roscate, insa toate avem ceva in comun.:  Menstruatia.  Fie ca ne place, fie ca nu, in fiecare luna trebuie sa o suportam mai multe sau mai putine zile, cu dureri mari sau fara.



Din pacate, eu fac parte din prima categorie. O doamna doctor a numit aceasta categorie " ghinioniste". Da, o doamna doctor pentru ca va marturisesc ca am mers la nenumarate controale. Din punctul meu de vedere nu este ok sa am o data pe luna dureri ingrozitoare incat nu ma pot ridica din pat. Ba mai mult, nu mi se pare ok sa devin dependenta de antiinflamatoare. Intr-un final, m-am obisnuit cu ideea. Sunt ghinionista si nu pot face nimic. 
Ah, si e al naibii cand e frig si trebuie sa merg la facultate cu durerile acelea. Exact asa mi s-a intamplat saptamana aceasta.
2 octombrie, prima zi de cursuri, a doua zi de menstruatie. Teroare! Imi pun ceasul sa sune la 4:50. Eu, ma trezesc la 4:40. Ati ghicit, dureri ingrozitoare !! Fug repede, iau un pliculet de aulin. Degeaba. Durerea mi-ar fi trecut pentru scurt timp de abia intr-o jumatate de ora. Imi aduc aminte, desi era dimineata, ca la evenimentul lui Kleo am primit ceva de la Biointimo. Da, era un plasture impotriva durerilor ingrozitoare. Acesta era momentul potrivit pentru a'l testa.






Mini tamponul călduros autoadeziv, aplicabil pe lenjeria intimă, care are un efect analgezic excelent, îmbină radiaţiile infraroşii ale unor anumite roci vulcanice cu efectul binefăcător al plantelor medicinale. După desfacere, în contact cuaerul începesă se încălzească şi în afara razelor infraroşii răspândeşte şi o căldură binefecătoare. Temperatura maximă (40-50° C) o atinge în cca. 20 de minute şi o menţine permanent de-a lungul a 10-12 ore.
Ajutor excelent:
  • În calmarea crampelor menstruale frecvente sau
  • împotriva durerilor lombare,
  • în reglarea ovulaţiei,
  • în regenerarea postnatală.



Va jur ca am ramas extrem de incantata de acest produs. Aveam 8 ore de stat la facultate, 2 ore de la Giurgiu pana acolo, 2 ore inapoi. Timpul ideal pentru a-mi da seama de efectele acestui plasture.
Am ramas incantata pentru ca nu ma gandeam sa aibe vreun efect. Va spun insa cu mana pe inima ca timp de 10 ore ( cel putin) acel plasture a fost cald si nu am avut probleme. Nu m-a durut burta absolut deloc. De obicei iau in jur de 3 pliculete de aulin pe zi si cu toate acestea tot mai am dureri ( dar suportabile).
De data aceasta, am luat un singur pliculet dimineata, iar dupa amiaza am luat un ketonal pentru a preveni. Insa mentionez ca NU am mai avut dureri absolut deloc. Este genial acest produs si cu siguranta nu voi mai putea trai fara el.Efectele sunt vizibile, cel putin in cazul meu.

Dupa cum puteti vedea in descrierea oficiala, este benefic nu doar in calmarea crampelor menstruale cat si impotriva durerilor lombare, in reglarea ovulatiei etc.





a) Se gasesc
*DM
*farmaciile reteta
Magazin online: .farmaverde.ro
b) Pret:
18 Ron 
c) Cantitate: 3 bucati
d) Fara efecte secundare

In final, vreau sa va dau un sfat. Daca va confruntati cu dureri ingrozitoare, luand mereu aceleasi antiinflamatoare, la un moment dat nu isi vor mai face efectul. Astfel, sfatul doctorului este in felul urmator: Va dau un exemplu: "luna aceasta - ibuprofen, luna viitoare- aulin, luna cealalta- un alt inflamator"etc. Apoi o luam de la inceput. Ideea e sa luam diferite tipuri de antiinflamatoare, de la o luna la alta, pentru a-si face efectul.

Revenind la plasturi, eu cred ca daca va confruntati cu dureri ingrozitoare, merita sa incercati acest produs. Nu aveti ce pierde! Eu il recomand cu mare drag si sunt extrem de curioasa daca la voi a avut/ are acelasi efect benefic ca si in cazul meu.

Astept cu mare drag comentariile voastre.





21 comments

  1. ma bucur tare mult ca este bun eu inca nu am avut ocazia sa il incerc nici in luna sept nici luna asta, inca nu am avut probleme desi am avut si eu destul de des dureri de nu ma puteam ridica din pat...

    ReplyDelete
  2. Ma numar printre ghinioniste si pot sa ma consider si mai ghinionista ca nu am farmacia Reteta si nici DM in oras! Totusi o sa incerc online, poate ii gasesc sa-i comand, am mare nevoie de acesti plasturi. Articolul este foarte bun si folositor pentru toate fetele care se confrunta cu aceasta problema! Te pup!

    ReplyDelete
  3. Pentru mine e o mare bucurie ca am dat de plasturii acestia. O binecuvantare, as putea spune, avand in vedere durerile pe care le am. Poate pare ca exagerez, dar numai eu stiu prin ce trec...

    ReplyDelete
  4. Exact, la fel mi s-a spus si mie" e totul in regula". Maine, fugi in DM :D

    ReplyDelete
  5. De abia astept sa citesc review-ul tau. Sunt extrem de curioasa sa aflu si parerea ta!

    ReplyDelete
  6. poaai chiar acum 20 de min am fost in DM si nu stiam daca sa iau sa incerc sau nu :))...maine dau o fuga sa-mi iau. ! Merci frumos! :*

    ReplyDelete
  7. Nu ai pentru ce. Te rooooog, sa-mi lasi si mie un comentariu/mesaj cu parerea ta. Sunt extrem de curioasa sa aflu si parerea altor persoane.

    ReplyDelete
  8. Foarte interesant articolul. Acum stiu ce o sa cumpar atunci cand ajung in DM. Tare curioasa m-ai facut mai ales ca s-a racit vremea si nu stiu cu ce sa ma mai infofolesc in zilele ghinioniste :P

    ReplyDelete
  9. Eu tot din categoria ghinionionistelor fac parte , de 2 luni vad ca am trecut in cea a norocoaselor , fara sa fac nimic special , sper sa ramana asa , dar o sa cumpar palsturii ca sa fiu pregatita in caz ca revin durerile .

    ReplyDelete
  10. si eu fac parte din categoria ghinionistelor. m-ai convins! o sa le cumpar si eu!

    ReplyDelete
  11. de unde cumpar si eu acest plasture?

    ReplyDelete
  12. Suna tare bine.. si eu am inceput sa am dureri de genul si m-am saturat de pastile. O sa il caut in DM

    ReplyDelete
  13. nu, nu chiar te cred si eu am momente de genul nu foarte dese dar stiu cum e sa nu te mai poti ridica din pat de durere :) cu drag :*

    ReplyDelete
  14. Wow! Nici nu stiam ca exista produse de acest gen.
    O sa il caut si eu. :)
    Pupici

    ReplyDelete
  15. Ma bucur pentru faptul ca au aparut acesti plasturi.Nu fac parte din categoria celor ginioniste, nu am dureri insuportabile, poate doar cateva crampe, dar am prietene si cunoscute, care sufera teribil in acele zile.Chiar nasa mea are aceste probleme, asa ca ii voi recomanda acesti plasturi.

    ReplyDelete
  16. Sper sa fie ok de acum inainte pentru tine. Pupici:*

    ReplyDelete
  17. Si as fi extrem de fericita daca dupa folosirea lor mi-a spune si mie parerea ta:*

    ReplyDelete
  18. cu siguranta voi reveni cu o parere,astept acum sa se deschida magazinul si la noi (pe 24 octombrie) ;)) chiar sunt nerabdatoare!

    ReplyDelete
  19. eu sunt si mai ghinionista ca voi, fara Tramadol, Algocalmin,Scobutil pe vena nu pot nici in pat sa stau.Am incercat eu sa iau aulin sau ketonal preventiv(ibuprofen deja nu mai fuctiona) dar nimic asa ca am incercat alta varianta cu care am inceput sa ma simt mult mult mai bine. In farmacii exista asa numitele pastile Femicur- acesta este un produs naturist, insa ca orice medicament naturist nu isi face efectul imediat.Trebuie luate cam 3 luni pentru a vedea efectul.Se ia cate o pastila in fiecare zi.Eu am inceput sa ma simt mult mai bine cu ele.Pot spune ca mai iau No-spa si Advil (200 mg) in prima zi si nu mai am probleme. De atunci am inceput sa le recomand si colegelor mele de facultate care ma mai suna si imi spun ca au incercat si ele si se simt mult mai bine. Puteti incerca si voi,nu are ce sa faca rau dar este bine sa consultati si medicul ginecolog sa nu aveti patologii ce dau aceste dureri puternice.
    ~Mary

    ReplyDelete
  20. http://farmaciasilva.ro Farmacie Online cu livrare la domiciliu.
    Preturi foarte mici.

    ReplyDelete
  21. Buna! Super articol si ai perfecta dreptate ! De când am acești plasturi sunt o fata fericita! 🎀

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!