Event: Lansare Dr.Eyebrow by Elis Teodorescu

De obicei, la sfarsitul saptamanii merg acasa, in Giurgiu. De data aceasta am ramas in Bucuresti, pentru ca sambata, pe 16 noiembrie, a avut loc lansarea unui nou produs: Dr.Eyebrow by Elis Teodorescu.

Evenimentul a avut loc la Eye Bar din Baneasa Shopping Center unde am intalnit atat bloggerite pe care le cunosteam de la aniversarea de 3 ani a blogului " JustKleo.com", dar si bloggerite pe care le admiram, le urmaream precum Mirela Niculai, Andreea Filip de la Dee's Boudoir, Jully Bucovanu (Sihaya's world), Irina (Irihoney's Land).



Mecanism de functionare

Dr.Eyebrow by Elis Teodorescu, este un produs destinat cresterii in lungime si grosime a sprancenelor. Reface foliculul pilor deja existent, ingroasa firul subtiat si duce conturul sprancenelor spre maximul genetic posibil ( din cauza pensatului se pierd folicului pentru totdeauna, iar altii doar se stranguleaza)



Aplicatorul acestui produs pare a fi exact ca cel al unui luciu de buze
Acest ser se aplica seara, inainte de culcare, la radacina sprancenelor. Rezultatele incep sa fie vizibile la 2 luni de la aplicare.
 Acest produs este disponibil in farmacii, dar si la salonul Elis, la pretul de 145 RON.

Din punctul meu de vedere, este necesara existenta unui asemenea produs pe piata, deoarece cunosc multe persoane care se confrunta cu aceasta problema. Din fericire, eu am din plin, insa am de gand sa testez acest produs pe una din prietenele mele, dupa care voi posta poze "inainte" si "dupa".

Elis Teodorescu este autoarea cartii "Secretul sprancenelor perfecte". Este foarte cunoscuta in domeniul stilizarii si pensarii sprancenelor si cu siguranta multe dintre voi ati vazut-o la televizor.
Ma bucur enorm ca am avut ocazia de a o cunoaste.



Cu Anne ( Lola's box)

Cu Mirela Niculai ( Ma bucur enorm ca am cunoscut-o. O apreciez tare mult)



Kleo, Eu, Ana, Andreea Filip (Dee's boudoir), Alina Stan


Eu & Gia .

Jully Bucovanu si eu ( of course)


Eu, Irina ( Oglinda Oglinjoara) si Kleo





Am plecat acasa cu un goodie bag.



A fost o dupa-amiaza frumoasa si relaxanta. Am cunoscut persoane minunate, am interactionat si ne-am fotografiat.
La inceputul anului 2014, Elis va lansa un nou produs pentru gene. De abia astept.:)








1 comment

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!