Cadouri practice pentru persoana iubita

Dragi baieti, daca intr-una din postarile trecute v-am aratat cu ce flori va puteti surprinde iubita/mama, acum vin cu cateva idei de cadouri practice.
Nu toate femeile sunt romantice, iar mamele, in general se bucura de cadourile folositoare (de exemplu, mama nu s-ar supara daca ar primi un set de cesti din care sa-si bea dimineata cafeaua). Iata ca astazi vin cu cateva idei de cadouri pentru Valentine's day & 1/8 Martie.




Si ce daca mai are unul? Intotdeauna va exista un altul mai bun, asa ca nu se va supara daca va primi un ondulator mai "performant". 

2.Placa de par


Un alt cadou ideal pentru iubita ta. Da, stiu ca mai are o placa. Cu siguranta are, dar crede-ma; sigur va dori o placa cu un invelis ceramic avansat. 



Cu difuzor, desigur. Astfel iubita ta isi poate face parul cret in 10 minute si va fi ca si scoasa din cutie pentru tine.:)




Daca locuiti impreuna si inca nu aveti un expressor, acesta ar putea fi un cadou perfect  (pentru amandoi). O cafea delicioasa pentru fiecare dimineata? Yummy.


5. Epilator IPL


IPL=epilare definitiva. Crede-ma, ar urla de fericire daca ar primi un asemenea cadou.


6. Cosmetice



Stiu ca vei spune "Dar ce stiu eu? Sunt atat de multe..." Hai ca probabil ai auzit-o plangandu-se ca si-ar dori un anume fond de ten sau ca trusa x e geniala. 
Dar daca nu ai auzit-o, dai un search pe google, cauta niste review-uri si apoi fugi la cumparaturi.


7. Parfum



Cadoul cel clasic. Nu vei da gres :)


Astept sa continuati voi lista. Care credeti ca sunt cadourile practice de care orice femeie s-ar bucura?







No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!