Make-up using Paese Cosmetics

De curand, am castigat pe blogul Ioanei un set de produse Paese. Vorbim despre produse profesionale ale unui brand polonez. 

"Paese – produse profesionale de make up de inalta calitate cu ingrediente naturale atent selectionate cum sunt uleiul de argan, de cocos, care pe langa culori exceptionale ofera si hidratare si tratament antirid. Toate produsele contin ingrediente precum vitamina C, A, PP, B, E, uleiuri, minerale si filtre UV naturale."

Nu imi era strain acest brand, deoarece m-am informat despre acesta la Make-up Fest 2013.
Setul pe care l-am castigat este format din fond de ten, blush, fard trio si ruj lichid. Nuantele au fost alese de mine. Astfel, am vrut sa le testez, asa ca pentru astazi am pregatit un machiaj.
















Produse Paese:


Fardul este extrem de pigmentat, nuantele sunt geniale, blenduirea se face foarte usor. Am ramas placut impresionata. In ceea ce priveste rujul, de asemenea. Gradul de pigmentare este ridicat. 
La prima folosire, fondul de ten mi-a placut deoarece nu incarca fata, insa acopera foarte bine.
Blush-ul (pe care am uitat sa il fotografiez - revin cu update, promit) este foarte fin, se aseaza extrem de frumos pe ten. Revin cu review pentru fiecare produs in parte.

Produse folosite :

- fard trio Paese
- paleta BHCosmetics ( nuanta-negru)
-baza de machiaj Radiant Review aici)
- eyeliner Love Alpha ( REVIEW AICI)
- mascara Golden Rose


- fond de ten Paese
-Iluminator Kiko
-Pudra Golden Rose 
- blush Paese
- paleta contur MUFE

- ruj Paese


Ce parere aveti despre machiajul prezentat astazi?





8 comments

  1. Foarte frumos machiajul, imi place mult de tot si produsele de la Paese par tentante, am pus si eu ochii pe ele si sper sa ajung sa pun si eu mana pe unul din ele intr-o zi :D Felicitari pentru ele ;)

    ReplyDelete
  2. Foarte frumos machiajul. Nuanța rujului este superbă!
    Și îmi place colierul, chiar mă uitasem la el pe BPS. :D Poate-l iau data viitoare, îmi place cum arată în pozele tale.

    ReplyDelete
  3. Nu am incercat pana acum nici un produs de la ei, poate pe viitor. Machiajul tau este foarte frumos, imi place mult <3. Ca sa nu mai spun ca imi place si colierul si geaca :))

    ReplyDelete
  4. plioti nicoletta manuelaMarch 25, 2014 at 8:48 AM

    frumos machiaj, nu am incercat cosmeticele lor!

    ReplyDelete
  5. chiar voiam sa te intreb cu ce te-ai dat pe buze ca-mi place tare mult nuanta <3 machiajul este foarte bine realizat, cred ca si pe mine m-ar prinde foarte bine, asta daca as stii sa il si realizez, dar nu ma pot compara cu tine, no way... :O

    ReplyDelete
  6. Imi place foarte mult,poate incerc si eu aceeasi combinatie de culori, dar nu stiu daca imi va reusi!Nu ai zice ca sunt aceleasi farduri atunci cand le privesti in cutie!Iti sta foarte bine cand zambesti!

    ReplyDelete
  7. Machiajul e superb si tu esti foarte draguta :) Inca nu am incercat produsele Paese, dar imi place rezultatul obtinut cu ele mult :) Pupici

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!