The ONE by Oriflame

Oriflame este compania producătoare de cosmetice de care orice persoană a auzit. De la adolescente până la persoane cu vârstă înaintată, fiecare a testat cel puțin un produs Oriflame. Să nu mai spunem că majoritatea dintre noi am fost la un moment dat reprezentant. În ceea ce mă privește, primii mei bănuți i-am câștigat încă din școala generală din această afacere.
Am produsele mele preferate de la această firmă, iar când văd că este într-o continuă dezvoltare, acest fapt nu poate decât să mă bucure.
Astfel, Oriflame lansează un nou brand. Acesta poartă numele de THE ONE.



Noul brand conține 3 game: "Frumusețe de zi cu zi", "Mega Impact" și "Ultra Rezistență". În acest fel, nevoile fiecărei femei ar trebui să fie satisfăcute. 
Când am aflat că Oriflame caută bloggeri pentru a testa noile produse și pentru a face parte din comunitatea internațională "The ONE Collective", m-am bucurat mult.
Suntem diferite și avem așteptări diferite. În ceea ce mă privește, îmi doresc extraordinar de mult să testez produsele din gama Mega impact. Culorile tari, puternice, vii sunt o provocare pentru mine.
De asemenea, sunt extrem de curioasă de rezistența produselor din gama "Ultra rezistentă".

O parte din aceste produse le puteti achizitiona din luna aprilie din cataloagele Oriflame.
Eu de abia aștept să testez noile produse și să vă împărtașesc parerea mea, aici, pe blog!










No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!