Make-up & Reviews - The One by Oriflame

Daca data trecuta v-am vorbit despre produsul care mie mi s-a parut the best, astazi vreau sa va prezint un machiaj pe care le-am realizat cu produsele noului brand - THE ONE by Oriflame.
Am ales sa testez produsele pe tenul prietenei mele. Al meu este mult prea deschis si  nu mi se potrivesc produsele pentru fata, cu exceptia pudrei.
Astfel, am machiat-o si am urmarit cum se comporta fiecare produs in parte. Machiajul nu este wow, deoarece nu am insistat asupra acestui aspect. Asa cum am mentionat, am vrut doar sa testez rezistenta, puterea de acoperire, gradul de pigmentare etc. Mai jos gasiti impresiile mele despre fiecare produs.



Produse folosite:





FOND DE TEN  THE ONE ILLUSKIN ORIFLAME


Este un fond de ten cu acoperire medie. La prima aplicare uniformizeaza culoarea tenului, insa nu acopera imperfectiunile asa cum ma asteptam sa o faca. Pentru un rezultat satisfacator se poate aplica in doua sau chiar 3 straturi. Desi nu incarca tenul dupa a doua/ a treia aplicare, nu sunt adepta acestui lucru, mai ales daca imi doresc sa folosesc fondul de ten pe timp de zi.
Are un plus pentru ca are SPF 20, textura este una lejera, este buildable, nu da senzatia de masca chiar daca il aplici in mai multe straturi, iar recipientul are pompita. Astfel, putem doza cantitatea de care avem nevoie.
  • Disponibil in 6 nuante
  • Cantitate: 30 ml
  •  Pret: 44.99 27.99 Ron
In ceea ce ma priveste, as putea folosi acest produs fara grija, deoarece tenul meu prezinta mici imperfectiuni. Insa daca tenul vostru prezinta probleme mai mari, este destul de posibil sa nu va satisfaca in totalitate.


CONCEALER - THE ONE ILLUSKIN ORIFLAME


De abia asteptam sa testez acest produs! Stiti ca sunt purtatoarea unor cearcane accentuate. Intotdeauna am fost in cautarea corectorului/anticearcanului care sa acopere "minunatiile" mele. Din pacate, acest produs nu mi se potriveste. L-am testat pe tenul prietenei mele si am observat urmatoarele lucruri: textura este una cremoasa, se intinde usor si nu evidentiaza ridurile fine. Din pacate (pentru mine), este un produs potrivit pentru cele care nu se confrunta cu cearcane accentuate.
Raportul calitate-pret este unul excelent. 
In concluzie, daca nu aveti probleme mari cu cearcanele, ci doar vreti sa stergeti usoarele urme de oboseala, il recomand cu mare drag! 
  • Disponibil in 3 nuante (fair, nude pink, nude beige)
  • Cantitate: 10 ml
  • Pret: 17.90 9.99 Ron



Acest produs mi s-a parut THE ONE, motiv pentru care i-am facut un review separat. Mai multe detalii gasiti AICI.

The ONE Volume Blast Mascara



Vai, atat de mult imi place ambalajul acestui produs! Este foarte feminin, asa-i?
De obicei, produsele care promit sa ofere volum au o periuta cu peri mai lungi si voluminosi. Mare mi-a fost mirarea sa vad ca periuta este subtire si are perii scurti. Mie mi se pare un avantaj pentru fetele care au ochii mici.
Si da, ofera un oarecare volum si alungire fara sa lipeasca genele. De ce spun un "oarecare"? Deoarece vorbim despre un volum natural, nu despre un mega volum. De exemplu, mascara Golden Rose despre care va vorbeam aici ofera volum, insa la o a doua aplicare incarca si lipeste genele.
Mi se pare un produs numai bun de purtat ziua.Pe scurt, imi place!

  • Disponibil in 2 nuante ( negru si albastru)
  • Cantitate: 8 ml
  • Pret: 27.90 17.99 Ron


Fard cremă pentru pleoape - The ONE Colour Impact




Fardurile crema sunt extrem de pigmentate si se aplica foarte usor. Imi place consistenta acestora, nuantele sunt perlate, insa atunci cand vorbim de rezistenta, situatia nu-i foarte roz. Fardurile nu rezista fara baza. In 2 ore deja nu vor mai exista pe pleoapa. In schimb, aplicand o baza inainte, rezistenta acestora creste considerabil (eu o folosesc pe cea de la Radiant - review aici). Nu pot spune ca machiajul este intact la demachiere, insa fardurile inca sunt acolo.
Imi plac nuantele primite pentru ca imi scot ochii verzi in evidenta. 


  • Disponibil in 8 nuante 
  • Cantitate: 4 g
  • Pret: 34.90 20.00 Ron

Luciu de buze -The ONE Power Shine




Imi amintesc ca acum multi ani nu imi lipsea luciul de buze din geanta. Acum insa nu mai sunt adepta acestora. Le-am inlocuit cu rujurile. 
Astazi insa am simtit nevoia sa port un astfel de luciu pentru a-mi aminti de vremurile de demult.
Astfel, luciurile de buze testate de mine sunt Rose Glacier & Trendy Berry. Acestea au un miros fructat, iar particulele de sclipici  pe care acestea le contin dau volum buzelor.
Ceea ce imi place foarte mult la acest produs este faptul ca nu este lipicios. Cred ca acesta e motivul pentru care am renuntat sa le port. Da, daca stau bine sa ma gandesc, am deslusit misterul. 
La machiajul de mai sus am folosit Rose Glacier.




  • Disponibil in 8 nuante ( gasiti aici)
  • Cantitate: 5 ml
  • Pret: 26.90 15.99 Ron

Aceasta este parerea mea sincera despre produsele The One by Oriflame.
Sunt extrem de curioasa daca ati folosit produsele de mai sus si care este parerea voastra!




4 comments

  1. Pe mine ma intereseaza ft tare fardurile crema... Si luciurile-mi plac :)

    ReplyDelete
  2. Imi place parfumul de pepene al luciurilor. Fondul de ten si pentru mine este cam inchis, nu stiu la vara cum va fi, sper sa fie mai bine :D

    ReplyDelete
  3. Avem pareri foarte asemanatoare despre produse :D Cel mai putin mi-au placut fardurile, nu m-au dat pe spate culorile, la capitolul rezistenta nu m-au impresionat, nu ma atrag fardurile crema, le prefer pe cele pudra :D :*

    ReplyDelete
  4. Arata bine toate :X Pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!