Gene false - pentru femei sau pentru masini?

Fiecare femeie isi doreste sa arate cat mai bine, motiv pentru care se apeleaza la machiaj, coafuri si anumite tinute, iar altele chiar la operatii estetice.
 Daca sprancenele reprezinta un detaliu foarte important atunci cand vorbim de expresia faciala a fetei, atunci si genele are un rol important. Toate femeile isi doresc sa aibe gene lungi si dese. E normal sa dorim sa accentuam frumusetea ochilor.
O parte din ele au fost inzestrate de la mama natura, insa majoritatea incearca prin tot felul de metode sa obtina gene voluminoase.
Eu pot spune ca sunt oarecum norocoasa. Ale mele sunt destul de dese, iar lungimea este una medie.
Cu toate acestea, apelez zilnic la mascara ce promite alungire si volum. Stiti cum sta treaba? Omul niciodata nu este multumit. Mereu vrea mai mult si mai mult.
Apropo de acest aspect, mascara se afla in top atunci cand discutam despre produsele indispensabile pentru noi. De asemenea, genele false sunt o alternativa atunci cand doresti sa mergi la un eveniment important, iar rimelul nu poate sa iti satisfaca nevoile. Personal, nu recomand folosirea zilnica a genelor false. Daca doriti neaparat, incercati sa folositi extensiile de gene fir cu fir. Acesta este un nou trend in materie de beauty si promite sa nu afecteze ochiul, ba mai mult sa corecteze anumite defecte. Astfel, ochii curbati in jos se pot ridica, iar ochii indepartati se pot apropia.
Aceste extensii rezista aproximativ 4 saptamani si necesita o ingrijire speciala.


Apropo de gene, un alt trend pe care l-am descoperit este acela ca nu numai noi, femeile, avem nevoie de gene lungi si frumoase. Nu ma credeti? Atunci explicati-mi urmatorul lucru. Cum se face ca fiecare dintre voi a vazut macar o data o masina cu pleoape si gene? Da domnule, o masina foarte sexy si feminina!
Pleoapele se pun deasupra farurilor si au rolul de a oferi un aspect mai agresiv masinii. Pune-i insa si o pereche de gene si deja este foarte girly.

Personal, m-as opri doar la pleoape. Cu siguranta nu as pune gene masinii pentru ca as atrage atentia, iar mie nu imi place sa fiu in centrul atentiei. 
Am luat parte deja la o situatie penibila. O tipa foarte cool se afla in locul in care dorea sa isi parcheze masina. Instantaneeu, mi-a furat privirea genele extraordinar de lungi pe care le detina la aceasta. 
A fost penibil pentru ca a stat 10 minute sa faca o parcare cu spatele. Poate ca daca nu avea acele gene, nu observam ceea ce incerca sa faca. Asa ca uneori este bine sa stii sa te opresti si sa nu exagerezi.
Va las sa descoperiti aceasta lista de pleoape auto. De asemenea, va las sa aruncati un ochi si pe lista de preturi eleron pe Motorvip.ro 


Daca pentru voi va doriti gene lungi si voluminoase, aceleasi lucru doriti si pentru masina voastra?!


No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!