Impresii - workshop The ONE Collective by Oriflame

O persoana care are o dispozitie buna doreste sa discute doar despre lucruri frumoase. Acesta este motivul pentru care astazi m-am decis sa discut despre workshop-ul Oriflame la care am participat cu ceva timp in urma.


Daca ma urmariti pe pagina de facebook stiti ca am participat la campania The ONE Collective by Oriflame, iar in final am fost una dintre cele 50 de castigatoare care a avut ocazia sa participe la workshop-ul organizat in incinta hotelului Novotel.

"The One Collective - o frumoasă colaborare cu cei care impun tendinţele în lumea online-ului, bloggeri, make-up artististi, modele şi stilisti din toată lumea."


Workshop-ul a cuprins 3 sesiuni:

1.  Stefania Marian,  Marketing Manager Oriflame Romania ne-a vorbit despre Oriflame si a reconfirmat dorinţa unui parteneriat de lungă durată dintre companie şi bloggerii din România. 

 Apoi, Jonas Wramellmake-up artist renumit la nivel internațional si Director Global de frumusete Oriflame, ne-a vorbit despre noile tendinte, ne-a dezvaluit trucuri si ne-a oferit sfaturi despre machiaj, detalii despre conceptul si realizarea editorialelor de fashion si beauty. 
Mi s-au confirmat lucrurile pe care le stiam precum :
  •  machiajul pentru shooting (sedinte foto) este diferit de cel pe care dorim sa il purtam la un eveniment
  • folosirea a doua fonduri de ten pentru a crea lumini si umbre
  •  sprancenele trebuie sa fie conturate astfel incat sa para naturale 
  • pensatul sprancenelor se face dupa anumite reguli precum:



Acestea sunt doar o parte din cele povestite de Jonas.

In sesiunea a doua a workshop-ului,  2 bloggerite renumite din Polonia,  katOsu si Maxineczkau pus punctul pe I si ne-au oferit sfaturi care mie mi-au prins tare bine. Ca un rezumat, priviti imaginea de mai jos.



"Acestea au vorbit despre cum sa creezi si sa dezvolti un blog de succes, cat de important este să ai încredere in tine si in visul tau, care sunt cele mai bune strategii de promovare, principii de etica  în colaborarea cu companiile si, nu in ultimul rand, gestionarea relatiei cu cititorii."

In cea de-a treia sesiune Cristian China – Birta sau Chinezu, asa cum il stim din mediul online, ne-a vorbit despre piata de blogging din Romania, despre Blogal Initiative, despre campanii, bloguri, beneficiile pe care le urmaresc blogurile etc. 
A fost o prezentare care mi-a placut foarte mult. Chinezu este un om cu un simt al umorului tare dezvoltat si nu ai cum sa nu asculti fiecare lucru spus de catre acesta.

Workshop-ul a fost incheiat de catre Elena Dobre - Online Marketing Strategist, Conversion Marketing România.
Aceasta ne-a prezentat cele mai bune metode de promovare a blogului.  Pentru mine a fost un speaker care m-a ajutat foarte mult, fiindca am invatat niste lucruri pe care nu le stiam.

 Jonas Wramell










Chinezu












Per total, a fost un eveniment cu speakeri minunati care ne-au oferit informatii valoroase.
A fost o placere sa particip la workshop-ul The One Collective si sa petrec o zi intreaga alaturi de bloggerite frumoase.




11 comments

  1. Ai fost foarte draguta la eveniment <3 Imi pare rau ca nu am putut ajunge pentru ca voiam sa va cunoscsi mi-ar fi placut sa aud sfaturile pentru machiaj si m-ar fi interesat foarte mult si sfaturile pentru blogging :) Totusi ma bucur sa aflu unele informatii de la voi, cele care ati fost. Pupici

    ReplyDelete
  2. Buna,


    Interesanta campania si totodata noua modalitate a lor de promovare.Chinezu este super. Am participat la un trining pe brand personal. Tot despre blogging a vorbit ca si brand personal pe care fiecare il poate crea.
    Felicitari. Mult succes.

    ReplyDelete
  3. Super a fost evenimentul si eu am fost mega incantata. Ce ne-am mai distrat acolo toate. Pupici

    ReplyDelete
  4. Ce frumoasa ai fost! <3

    ReplyDelete
  5. Multumesc draguto. Data viitoare vreau sa vorbim mai mult. :* Pup

    ReplyDelete
  6. Da. Eu de abia astept sa ne distram...din nou :D. Te pup :* :*

    ReplyDelete
  7. Ai mare dreptate. Chinezu este genial. Multumesc la fel. Te pup cu drag :*

    ReplyDelete
  8. Si mie imi pare extrem de rau ca nu ai venit. Atat de mult imi doresc sa te cunosc....
    Te pup >:D<

    ReplyDelete
  9. Si eu ^_^
    Sa speram ca va exista o data viitoare :))

    ReplyDelete
  10. Cu siguranta a fost un eveniment reusit! Mie imi pare rau ca nu am putut sa ajung, dar m-am resemnat cu gandul ca mi-ar fi parut si mai rau daca nu ramaneam la liceu, la predarea stafetei. :D

    ReplyDelete
  11. Esti tare draguta in poze, din pacate nu am incercat produsele pana acum.Pupici

    gya-make-up.blogspot.ro

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!