Review: Kit pentru Fata Sleek Face Form - FAIR

Daca in articolul trecut am vorbit despre conturarea sprancenelor, astazi discutam despre conturarea fetei. Acesta este un pas foarte important in realizarea unui machiaj. De ce spun asta? Este foarte simplu. Acesta este un truc prin care putem evidentia trasaturile frumoase, dar prin care putem ascunde asa zisele defecte.
Vor urma niste tutoriale, dar pana atunci vreau sa va vorbesc despre kitul pentru fata Sleek Face Form - fair.



Nu cred ca e o noutate pentru nimeni acest brand, Sleek. Daca totusi exista persoane care nu au auzit de acesta, vreau sa va spun ca este un brand de make-up cu produse de o calitate extraordinar de buna.

Produsul despre care va vorbesc astazi este disponibil in 4 variante:

Eu am ales de pe  ProduseCosmetice.ro paleta Fair.


Ambalajul este unul foarte practic si profi. I like it!
Paleta contine: pudra de contur, pudra iluminatoare cu subton rece si blush Rose Gold 

La fel ca si kitul pentru sprancene, acesta este ideal pentru persoanele care vor sa aibe 3 produse intr-unul. Din acest punct de vedere, consider ca este o investitie buna. In plus, daca mergi in vacanta sau pur si simplu vrei sa iti retusezi machiajul, o poti tine in geanta fiindca nu ocupa mult loc. 



  • Prima pudra, cea maro, o folosim pentru a contura fata. Este mata si deloc prafoasa. Se aplica si se blenduieste usor. Nu se ia mult produs pe pensula, motiv pentru care trebuie sa trec cu pensula de mai multe ori, insa eu zic ca este un avantaj. Aplicam putin cate putin pana ajungem la rezultatul dorit. Este mai usor decat sa punem o cantitate mare de produs, iar apoi sa ne chinuim pentru a estompa.
  • In mijloc se afla iluminatorul care se aplica desupra pometilor. Contine mici particule stralucitoare si are rolul de a face ca tenul sa radieze, sa para sanatos. Este pigmentat si arata foarte dragut pe ten.
  • contine blush-ul Rose Gold - un corai cu reflexii aurii. Cand folosesc acest blush nu mai vad rostul iluminatorului. Textura este fina, iar gradul de pigmentare este ridicat. Este pur si simplu demential acest blush. I love it!



Magazin Online: Produsecosmetice.ro
Valabilitate: 24 luni de la deschidere
Gramaj: 20 gr
Producator: Sleek


Per total, este un produs pe care eu il recomand cu mare drag!
Voi ati incercat un astfel de kit? Ce folositi pentru conturarea fetei?


-

1 comment

  1. Imi place foarte, foarte mult cum arata paletuta. De mult am observat-o si mi-a atras atentia pentru ca are culori frumoase :) De abia astept sa vad si tutorialele pentru ca mai am nevoie cand vine vorba despre conturarea fetei :D Pupici

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!